Κοπή βασιλόπιτας στην  OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Επαγγελματίες
Το έθιμο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για καλή και παραγωγική χρονιά, πραγματοποίησε  σε σεμνή τελετή το μεσημέρι της Τετάρτης  14 Φεβρουαρίου 2024,  η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

     Oι ιερείς του Αιγινίου και του Κολινδρού ευλόγησαν την βασιλόπιτα και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και καλές δουλειές στην επιχείρηση, την Διοίκηση και το προσωπικό της. Στη συνέχεια η Διοίκηση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., o κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης – CEO, ο κ. Δημήτρης Λακασάς – CEO, o κ. Διονύσης Λακασάς – CTO, η κ. Ρένα Αρβανιτίδου – COO και οι ιδρυτές της εταιρείας κ. Νίκος Λακασάς και κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης ευχαρίστησαν όλο το προσωπικό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και αντάλλαξαν ευχές για μία καλή και εποικοδομητική χρονιά.

     Στη συνέχεια μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια τα οποία, όπως κάθε χρόνο,  χάρισαν πλούσια δώρα σε 20 τυχερούς. Η εκδήλωση έκλεισε με  γιορτινές ευχές και με την αισιοδοξία και του χρόνου να ανταμώσουμε όλοι υγιείς και παραγωγικοί στην αντίστοιχη εκδήλωση.