Βράβευση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  από το Σωματείο Επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας

Επαγγελματίες

Το καθιερωμένο ραντεβού έδωσαν και φέτος οι επαγγελματίες της Βόρειας Πιερίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου τους, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024 στην παραλία της Μεθώνης.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί καλεσμένοι, οι οποίοι είχαν την χαρά να γνωρίσουν τις δράσεις και το πρόγραμμα των Εμπόρων και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν. Αξιοσημείωτο γεγονός της βραδιάς ήταν και η προβολή του τρέιλερ ενός ντοκιμαντέρ με θέμα τους πελαργούς του Αιγινίου.

     Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Εμμανουηλίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών τίμησαν τους ιδρυτές της OLYMPIA ELECTRONICS S.A. κ. Παναγιώτη Αρβανιτίδη και κ. Νικόλαο Λακασά για την μακροχρόνια ανοδική πορεία της εταιρείας και για την πολύτιμη κοινωνική και οικονομική συνεισφορά της στην Βόρεια Πιερία. Τα βραβεία των δύο ιδρυτών της εταιρείας παρέλαβαν οι υιοί τους, κ. Διονύσιος Λακασάς – CTO και κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης – CEO, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας και έδωσαν ευχές για μία καλή και εποικοδομητική χρονιά. Η OLYMPIA ELECTRONICS S.A. εκπροσωπήθηκε επίσης από την κ. Ρένα Αρβανιτίδου – CΟO και άλλα στελέχη της.