#MASQUEΡΙΝΗ Street Party 2024 | Οι Dj δίνουν τον ρυθμό! 

Ψυχαγωγία

Είναι αδιαμφισβήτητο δεδομένο πως, αναζητούμε διεξόδους διαφυγής από την πιεσμένη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, είναι μια πολύ καλή διέξοδος με τις παραδόσεις τους, αρκεί να συνοδεύονται από ένταση και διάθεση. Το MASQUEΡΙΝΗ ήρθε για να μείνει! 

Σ’ αυτό το πλαίσιο, οι παραγωγοί μουσικής και διασκέδασης, οι Dj των μαγαζιών μας, θα φροντίσουν να μας διασκεδάσουν μέσα από τις μουσικές επιλογές τους σ’ ένα πρωτοποριακό event για την Κατερίνη μας. Καλεσμένοι είστε όλοι στο πιο διασκεδαστικό, ξέφρενο και μεγαλύτερο πάρτι του δρόμου που έγινε ποτέ! 

Το σωματείο εστιατόρων, ψητοπωλών & συναφών επαγγελμάτων Κατερίνης, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, θα μας παρουσιάσουν στους πεζόδρομους των Γεωργάκη Ολυμπίου, Σολωμού και Αγίας Λαύρας το #MASQUEΡΙΝΗ Street Party 2024. Κοινή ενδυμασία και διακόσμηση, ενιαία μουσική από τους Dj της πόλης, δωρεάν κομφετί, σερπαντίνες, σφυρίχτρες, μάσκες κι άλλα, ξυλοπόδαροι, πολύ χορός, κέφι και καρναβαλική διάθεση είναι μερικά από αυτά που θα ζήσουμε! 

Η φετινή θεματολογία να είναι η Αρχαία Ελλάδα και Μυθολογία. Σας παροτρύνουμε να καρναβαλιστείτε και να έρθετε να διασκεδάσουμε! 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες Dj. Let’s get loud! 

Έναρξη: 13:00μμ

Μουσική: Disco, Latin, Pop, Greek

Καλεσμένοι: Όλοι! Ελεύθερη είσοδος! 

Τοποθεσία: Γεωργάκη Ολυμπίου, Σολωμού και Αγίας Λαύρας

Διοργανωτής: Σωματείο εστιατόρων, ψητοπωλών & συναφών επαγγελμάτων Κατερίνης. 

Υποστήριξη: Δήμος Κατερίνης