MASQUEΡΙΝΗ Street Party 2024 – Το μεγαλύτερο θεματικό καρναβαλικό πάρτι του δρόμου έρχεται στην Κατερίνη!

Ψυχαγωγία

Το μεγαλύτερο θεματικό καρναβαλικό πάρτι του δρόμου έρχεται στην Κατερίνη! Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Στους πεζόδρομους των Γεωργάκη Ολυμπίου, Σολωμού και Αγίας Λαύρας, οι ιδιοκτήτες της εστίασης-διασκέδασης, με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, διοργανώνουν ένα φαντασμαγορικό αποκριάτικο πάρτι, το MASQUERINI Street Party 2024. 

Μια πρωτοβουλία του Προέδρου του Σωματείου Εστίασης Κατερίνης, κ. Αγιαννίτη Βασίλειου ο οποίος, στο παρελθόν έχει αναφέρει σε άρθρα, σε δηλώσεις και σε αξιωματούχους της πόλης ότι η Κατερίνη μας χρειάζεται νέα τάση στις εκδηλώσεις, ώστε να διασκεδάσει και να ψυχαγωγήσει τους πολίτες της. 

Η φετινή θεματολογία να είναι η Αρχαία Ελλάδα και Μυθολογία. Κοινή ενδυμασία, κοινή διακόσμηση, ενιαία μουσική από τους Dj της πόλης, δωρεάν κανόνια κομφετί, σερπαντίνες, σφυρίχτρες, μάσκες κι άλλα δώρα αλλά και παρουσία ξυλοπόδαρων, με πολύ χορός, κέφι και καρναβαλική διάθεση είναι μερικά από αυτά που θα ζήσουμε! 

Ενδορφίνες και ντοπαμίνη, οι ορμόνες της χαράς και της ευχάριστης διάθεσης επηρεάζονται τόσο από τη διαδικασία του στολίσματος όσο και από την απόλαυση του αποτελέσματος. Ο κεντρικός στολισμός των καταστημάτων αλλά και των δρόμων διεξαγωγής της εκδήλωσης, θα έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα μικρο καρναβαλικό χωριό μέσα στο κέντρο της πόλης. 

Είστε όλοι καλεσμένοι και σας ευχόμαστε καλό καρναβάλι! 

Έναρξη: 13:00μμ

Λήξη: 23:00μμ

Μουσική: Disco, Latin, Pop, Greek
Καλεσμένοι: Όλοι! Ελεύθερη είσοδος! 

Τοποθεσία: Γεωργάκη Ολυμπίου, Σολωμού και Αγίας Λαύρας
Διοργανωτής: Σωματείο εστιατόρων, ψητοπωλών & συναφών επαγγελμάτων Κατερίνης.