Δήμος Κατερίνης: Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ

Ψυχαγωγία

Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, χθες το μεσημέρι, σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης.

 Ευχές για καλή χρονιά απηύθυνε στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Καρυπίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, για μία χρονιά γεμάτη υγεία, ενώ προανήγγειλε πολλές δράσεις για τη μεγάλη οικογένεια των ΚΑΠΗ, για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, τους οποίους «η διοίκηση  του Δήμου αντιμετωπίζει με ευαισθησία και σεβασμό».  

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που ασκούν με υπευθυνότητα τα καθήκοντά τους και στηρίζουν τους ηλικιωμένους μέσα από ποικίλες υπηρεσίες.

Την πίτα των ΚΑΠΗ ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι βουλευτών, αντιδήμαρχοι,  δημοτικοί & τοπικοί σύμβουλοι,  εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου. Τα μέλη των ΚΑΠΗ διασκέδασαν, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν την όμορφη εκδήλωση.