Το Τμήμα Πάλης του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έκοψε την βασιλόπιτα του

Αθλητικά

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 η κοπή της πίτας στο Παλαιστικό Τμήμα του Αρχέλαου Κατερίνης στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης στην Εκάβη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους αθλητές και φίλους του Παλαιστικού Τμήματος του Αρχέλαου, εκπρόσωπος της μητρόπολης Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Πέτρος, ιερέας του ιερού Ναού της Παντάνασσας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης κος Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο Αντιδήμαρχος προσχολικής αγωγής κος Μιχάλης Γεωργιάδης, ο βουλευτής Πιερίας κος Ξενοφών Μπαραλιάκος, εκπρόσωπος της υφυπουργού κας Άννας Μάνη Παπαδημητρίου, εκπρόσωπος του βουλευτή κου Κουλκουδίνα Σπύρου.

Πολλές οι ευχές για μια καλή χρονιά για όλους και γεμάτη διακρίσεις από όλους τους αθλητές για το Παλαιστικό Τμήμα του Αρχέλαου Κατερίνης.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που τιμήσατε αυτή την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Στέφανο, αθλητή του τμήματος που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας. Περαστικά Στέφανε. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας.

Τμήμα Πάλης ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης