Πιερίδες Μούσες: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να «ξαφνιάσουμε» το οργανωμένο σύστημα του ποδοσφαίρου»

Αθλητικά

Η ομάδα άντεξε  για ένα ημίχρονο, αλλά λύγισε στο 2ο στις κάθε είδους πιέσεις και το προδικασμένο αποτέλεσμα

Μια δύσκολη αναμέτρηση είχε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, η ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ, υποδεχόμενη στο σκληρό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της Ε.Π.Σ. Πιερίας την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου την ΑΕΚ Βέροιας.

Η ομάδα έχοντας στην  σύνθεσή της και τις νεοαποκτηθείσες αθλήτριες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας να επιβάλει το ρυθμό της και να πάρει την νίκη. Ο αγώνας δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη και σ αυτό συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες οι οποίοι δυστυχώς είναι καθιερωμένοι στο οργανωμένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την τεχνική και την αγωνιστική δυνατότητα μιας ομάδας. Όπως έγραψε και η πρόεδρος κα Ζιώγα Παρασκευή,  «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να “ξαφνιάσουμε” για μια ακόμη φορά, όλους τους συντελεστές που συμμετέχουν σε αυτό που λέγεται “οργανωμένο” ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα!

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έδειξαν πως είναι ικανές να φτάσουν στην νίκη και το αποτέλεσμα με την λήξη του ημιχρόνου ήταν 1-1, δείχνοντας πως υπήρξε ισοδυναμία δυνάμεων και αντοχών.

Στην δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε η ανατροπή σε βάρος των Πιερίδων Μουσών οι οποίες δεν είχαν τελικές ευκαιρίες και την τύχη που συνήθως απαιτείται στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Βέροιας κέρδισε ευκαιρίες  ήταν εύστοχη και κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος χωρίς άγχος. Έτσι έδειξε και επιβεβαίωσε τον βασικό κανόνα που απαιτεί συνεχή δυναμική και σταθερή απόδοση σ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ευστοχία στο τελικό σουτ.

Για τις Πιερίδες Μούσες ήταν ένας ακόμη αγώνας στον οποίο αγωνίστηκαν και προσπάθησαν σύμφωνα με τις δυνάμεις μέχρι το τέλος, κόντρα σε κάθε απρόοπτο και παράτυπο που προκύπτει μέσα στο γήπεδο.

Σ αυτόν το αγώνα έπαιξαν οι: Κίτσιου Χ., Κατσίμπουρα Όλ, Λεονταρίτη Αρ., Γκούτζα Π., Μανωλούλη Ι. (Γαλακτιδου Μ)., Πουλή Αλ. (Δυσλίογλου Μ.), Μαλτέζου Χ., Τζουμέρκα Β., Πολυχρονίδου Κ., Πεχλιβάνη Γ., Κωνσταντινίδου Αν.  Συμμετείχαν στην αποστολή οι Τσακιρίδου Κ., Τζιατζιά Μ. και οι τραυματίες Παναγιωτίδου Σωτηρία, Καρκάλη Αφροδίτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί για την αγαστή συνεργασία των Σωματείων και τις νέες παίχτριες που εντάχθηκαν στην ομάδα: Πολυχρονίδου Κωνσταντίνα, πρώην παίκτρια των Πιερίδων Μουσών που έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, Πεχλιβάνη Γεωργία από τον Άρη , Γαλακτίδου Μαρία από τον Αίαντα, καθώς και την νέα προσθήκη η Μαρία Δισλίογλου. Ευχαριστεί επίσης την παλαίμαχη των Πιερίδων Μουσών Μαρία Σαρίμπαση για την χορηγία αθλητικού υλικού στην Ακαδημία και τον κο Ξάφη για την χορηγία – οικονομική ενίσχυση στην ομάδα

Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και οι Πιερίδες Μούσες, υποδέχονται την ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινας.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ελάτε στις «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» – Δοκιμαστικά για αθλήτριες και νέες εγγραφές  γίνονται καθημερινά.

Ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις της Ακαδημίας, ελάτε να μας γνωρίσετε.

Τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. και στελεχών για τις εγγραφές κοριτσιών από 5 έως 12 χρονών στην Ακαδημία είναι:

6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ.

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.

6946689186 Αριστέα Λεονταρίτη, στέλεχος της Ομάδας