Πρώτος στη γενική κατάταξη των Νεανίδων με 2 χρυσά ο A.Σ. SAKURA Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων – Νεανίδων & 3η θέση στο Μικτό Ομαδικό!

Αθλητικά

Στο επίκεντρο της Ελληνικής αθλητικής σκηνής βρέθηκε η ομάδα του Α.Σ. Sakura Κατερίνης κατά τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο Εφήβων – Νεανίδων 2024, που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου δεν αφήνουν αδιάφορους τους λάτρεις του τζούντο, καθώς κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά 2 χρυσά μετάλλια σε ατομικό επίπεδο και τη 3η Θέση στο Μικτό Ομαδικό, σε μια ανταγωνιστική συνάντηση με πάνω από 250 αθλητές από 58 συλλόγους.
Οι επιδόσεις της ομάδας ήταν εντυπωσιακές, πάντα με την καθοδήγηση του επικεφαλή προπονητή Βλαδίμηρου Παπαδόπουλου.

Στα υψηλότερα βάθρα της διοργάνωσης ανέβηκαν δύο αθλήτριες του συλλόγου. Η Τσιλιγγερίδου Ειρήνη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -44κ. Νεανίδων, και η Χρυσάκη Ίριδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -63κ. Νεανίδων. Τα 2 Χρυσά τοποθέτησαν τον Sakura στην 1η Θέση της Γενικής Κατάταξης της Κατηγορίας Νεανίδων.
Με αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, ο Α.Σ. Sakura Κατερίνης επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών του, αναδεικνύοντας την ομάδα ως έναν από τους πρωταγωνιστές στον κόσμο του τζούντο στην Ελλάδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΧΡΥΣΟ
ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ -44κ.
ΙΡΙΔΑ ΧΡΥΣΑΚΗ -63κ.