«Με το δεξί» η νέα χρονιά για τις Πιερίδες Μούσες. Ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας στην Κοζάνη

Αθλητικά

Αισιόδοξα και με χαμόγελα ξεκίνησε η νέα χρονιά για τις «Πιερίδες Μούσες». Στον πρώτο αγώνα που έπαιξε η ομάδα το 2024 κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση, την Κυριακή 14 – 1 – 2024 στην Κοζάνη, με την ομάδα ΠΑ.Ο. Κοίλων.

Ήταν ένας δύσκολος αλλά ωραίος αγώνας με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την νίκη και να προσπαθούν γι αυτό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα των Κοίλων κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, στο 10’ λεπτό με την Α. Κερίμια, αλλά γρήγορα οι  «Πιερίδες Μούσες» ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 31’ με την Άννα Κωνσταντινίδου. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Πιερίδες Μούσες» μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν στο 65’ με την Γιώτα Γκούτζα να προηγηθούν με 1-2. Στη συνέχεια μέτρησε η εμπειρία και η αγωνιστική τακτική με αποτέλεσμα να μην ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες της γηπεδούχου ομάδας να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Δύο ήταν τα αισιόδοξα στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς. Πρώτα η σπουδαία εκτός έδρας νίκη και κατά δεύτερον και εξίσου σημαντικό, ότι η ομάδα έμεινε σώα και αβλαβής. Το παιχνίδι ήταν μεν δυνατό και είχε πολλές φάσεις, αλλά ευτυχώς οι  «Πιερίδες Μούσες» δεν είχαν καμιά απώλεια, όπως δυστυχώς συνέβη στους μέχρι τώρα αγώνες όπου μέτρησε αντίστοιχες απώλειες και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παιχτριών.

Στο αγώνα αυτό έπαιξαν οι: Έπαιξαν Κίτσιου Χρ. Κατσίμπουρα Ολ. Πολυχρονιδου Κων. Λεονταρίτη Αρ. Γκούτζα Πουλή Αλ. Μαλτέζου Χρ Μανωλούλη Ι. Τζιουμέρκα Β. Κωνσταντινίδου Αν. Τσακιρίδου Κων. (Τζιατζιά Μ.)

Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και οι Πιερίδες Μούσες, υποδέχονται την ομάδα ΑΕΚ Βέροιας.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ελάτε στις «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» – Δοκιμαστικά για αθλήτριες και νέες εγγραφές  γίνονται καθημερινά.

Ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις της Ακαδημίας, ελάτε να μας γνωρίσετε.

Τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. και στελεχών για τις εγγραφές κοριτσιών από 7 έως 12 χρονών στην Ακαδημία είναι:

6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ.

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.

6946689186 Αριστέα Λεονταρίτη, στέλεχος της Ομάδας