Τζούντο: 3 μετάλλια ο A.Σ. SAKURA Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών & Γυναικών!

Αθλητικά

Στο επίκεντρο της αθλητικής σκηνής βρέθηκε η ομάδα του Α.Σ. Sakura Κατερίνης κατά τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο Ανδρών – Γυναικών στην πόλη των Ιωαννίνων. Συνολικά, 174 αθλητές και αθλήτριες από 41 συλλόγους της Ελλάδας συμμετείχαν σε μια συναρπαστική μάχη για την κατάκτηση των μεταλλίων.

Ο Α.Σ. Sakura Κατερίνης συμμετείχε στους αγώνες με 9 αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο των απονομών.
Οι αγώνες για τον Sakura ξεκίνησαν με την κατάκτηση του ασημένιου και του χάλκινου μεταλλίου απο την Τσιλιγγερίδου Ειρήνη στα -48κ. Γυναικών και από την Χρυσάκη Άννη Ίρις στα -63κ Γυναικών, αντίστοιχα.


Την αυλαία της διοργάνωσης έκλεισε o τελικός της κατηγορίας των +100κ. Ανδρών που βάφτηκε με χρώμα Sakura, καθώς ο Κουκιώτης Αριστοτέλης κέρδισε με θεαματικό Ιπόν τον αντίπαλό του και στέφθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας. Η διάκριση του αυτή, δίνει στον Κουκιώτη το πλεονέκτημα της ένταξης του στην Εθνική ομάδα Τζούντο, όπως και το δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενες διεθνείς διοργανώσεις εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Συνοπτικά, με την καθοδήγηση του προπονητή Βλαδίμηρου Παπαδόπουλου, οι Τζουντόκα από την Κατερίνη συγκέντρωσαν συνολικά 3 μετάλλια αποτελούμενα από 1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΧΡΥΣΟ
1. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ +100κ.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ 
1. ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ -48κ. 

ΧΑΛΚΙΝΟ 
1. ΙΡΙΔΑ ΧΡΥΣΑΚΗ -63κ.