Σοφία Μαυρίδου αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Στοχευμένες ενέργειες για την ενίσχυση του αθλητισμού, με τη δημιουργία κατάλληλων εγκαταστάσεων»

Πολιτική Πολιτισμός

Με αμείωτο ρυθμό, συνεχίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, οι εργασίες για την αποπεράτωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, που βρίσκονται στο οικοδομικό τετράγωνο 365α της Πολεοδομικής Ενότητας Εθνικού Σταδίου του Δήμου Κατερίνης, ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το οποίο είναι χαρακτηρισμένο  «Χώρος Αθλητισμού».

Η τεχνική μελέτη του έργου, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, περιλαμβάνει  2 γήπεδα ποδοσφαίρου, 1 γήπεδο μπάσκετ, κτίριο αποδυτηρίων και κτίριο αναψυκτηρίου και έχει σκοπό τον εκσυγχρονισμό  των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου αυτών.

Επίβλεψη των εξελισσόμενων παρεμβάσεων του έργου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης», πραγματοποίησε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, όπου διαπίστωσε την εξέλιξη και την ποιότητα του έργου, που θα διασφαλίζει κατάλληλες αθλητικές υποδομές, αναβαθμίζοντας παράλληλα την περιοχή.

«Το πρόγραμμα  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, περιλαμβάνει σημαντικά έργα, που καλύπτουν τις ανάγκες του κοινωνικού αθλητισμού και τις προοπτικές ανάπτυξής του.Στοχευμένες οι ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την ενίσχυση του αθλητισμού, με τη δημιουργία κατάλληλων αθλητικών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού της τοπικής αθλητικής ανάπτυξης», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ.Σοφία Μαυρίδου.