Περιφερειακό συμβούλιο Κ. Μακεδονίας – Α. Τζιτζικώστας: “Αυτή η θητεία θα μείνει στην Ιστορία” – Εκλέχθηκε μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ο Θανάσης Λιακόπουλος (βίντεο + φωτο)

Κοινωνία Πολιτική

“Αυτή η πενταετία θα μείνει στην ιστορία ως μια πενταετία σημαντικών αλλαγών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες”, τόνισε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στην ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, όπου εξελέγη το νέο προεδρείο και τα μέλη της νεοσύστατης Περιφερειακής Επιτροπής.

Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για μια πενταετία σημαντικών αλλαγών για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Με προεδρεύουσα την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, δια ανατάσεως του χειρός, εξελέγησαν πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ο Θεόδωρος Μητράκας εκ νέου, αντιπρόεδρος η Κέλλυ Βαλταδώρου και γραμματέας ο Γιώργος Χαβατζάς.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Θανάσης Λιακόπουλος εξελέγη μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα από την παράταξη του κ. Τζιτζικώστα εκλέχθηκαν έξι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι Θανάσης Λιακόπουλος, Βιβή Κουρτίδου, Σιμέλα Κυριακίδου, Νατάσα Σωτηριάδου, Στέργιος Μουρτζίλας και Λευτέρης Κυρίζογλου. Από την αντιπολίτευση εκλέγονται οι Χρήστος Παπαστεργίου, Γιάννης Μυλόπουλος, Σταμάτης Παπουλίδης και Γιώργος Χαβατζάς.