Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης – Τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα σε περιτύλιγμα του “είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα” – Φωτορεπορτάζ

Μυστικά με την Έυη Πολιτική

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, και αφορούσε την εκλογή του προεδρείου του Δ.Σ και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής. Η Δημοτική Επιτροπή σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν ψηφιστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντικαθιστά την επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Οικονομική Επιτροπή.

Στο πρώτο συμβούλιο περίσσευαν τα χαμόγελα, οι χειραψίες και οι ευχές, στη νέα διοίκηση του δήμου, με το σώμα να συμφωνεί ομόφωνα στη θέση του προέδρου του Δ.Σ στο πρόσωπο του Χ. Μπρουσκέλη και του αντιπροέδρου Γ.Καλαμάτα.

Ομαλή και η ψηφοφορία για τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής αφού όλες οι δημοτικές παρατάξεις είχαν συμφωνήσει ποιους θα προτάξουν. Το έδειξαν άλλωστε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και τα ονόματα που επαναλαμβάνονταν στην καταμέτρηση.

Σαφώς και η πρώτη συνεδρίαση, όπως και οι επόμενες που θα αφορούν εκλογή μελών διοικητικών συμβουλίων δεν θα έχουν ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, εκτός από τις περιπτώσεις που αν κοιτάξουμε πίσω από την κουρτίνα θα δούμε πιο προσεκτικά τα ονόματα που “παίζουν” πιο πολύ.

Η διοίκηση Ντούμου θέλει να κάνει έργο. Αυτό είχε πει από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ο δήμαρχος και τα στελέχη του, αυτό περιμένουμε όλοι. Έργο.

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλους!

Ε.Μιχωλού