Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης με πρόεδρο τον Βασίλη ‘Εξαρχο

Τουρισμός

Την Κυριακή 17/12/2023 συναντήθηκε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης με τους Ξενοδόχους μέλη του. Στην συνάντηση ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος,  ο γνωστός         Βασίλειος Έξαρχος, με την παράλληλη ιδιότητα του αυτή την φορά σαν Ξενοδόχος,  και ο όχι σαν Γεωπόνος, έκανε παρουσίαση του νέου Δ.Σ., ενημέρωση για τους μελλοντικούς στόχους της Ένωσης, ενημέρωση για τις επικείμενες Τουριστικές εκθέσεις κυρίως στην περιοχή των Βαλκανίων.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, το νέο ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος Βασίλης Έξαρχος, Αντιπρόεδρος Γιάννης Γκατζής, Γραμματέας Χαρά Γκαράτζια, Ταμίας Ανέστης Σιδηρόπουλος, μέλη οι: Αντώνης Πασχαλίδης, Αναστάσιος Κετζετζόπουλος, και  Κώστας Δανιηλίδης, Αναπληρωματικά μέλη οι: Τιμόθεος Παπαδόπουλος, Petar Rakic  και Βασίλης Αβανίδης.

 Στην συνέχεια έγινε ενημέρωση για την διαδικασία της πιστοποίησης για αστέρια (ένα νέο πιστοποιητικό που ζήτησε το υπουργείο Τουρισμού  και ο ΕΟΤ)κατά την οποία τα ξενοδοχεία θα πρέπει να πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, για να αποκτήσουν την πιστοποίηση αυτή.

Επίσης έγινε ενημέρωση από τον νεαρό  ξενοδόχο Χάρη Σιδηρόπουλο για μια καινούργια διαδικτυακή πλατφόρμα την “Discover” Paralia μέσω της οποίας οι Τουρίστες μπορούν να βρουν τα πάντα για την Παραλία Κατερίνης. Τον επίλογο της συνάντησης έκανε ο πρόεδρος κ. Βασίλης  Έξαρχος,  ο οποίος αναφέρθηκε στα εξής πλεονεκτήματα της περιοχής μας, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαδρομή της Ένωσης η οποία είναι αρχαιότερη στο είδος της και ξεκινάει απ΄την δεκαετία του 1980. Και τέλος αναφέρθηκε στα εξής πλεονεκτήματα της περιοχής μας:

  • Ζεστές και  ρηχές θάλασσες ιδανικές για οικογένειες.
  • Τεράστιες αμμουδιές.
  • Η παρουσία του Ολύμπου, όπου ενώ κολυμπάς γυρνάς και βλέπεις το ιστορικό αυτό βουνό.
  • Τα εμπορικά καταστήματα που έχουν τα πάντα σε καλές τιμές.
  • Καλό φαγητό, διασκέδαση.
  • Και επίσης την προσβασιμότητα του σημείου.
  • Η Παραλία είναι σε ένα γεωστρατηγικό σημείο που τουρίστες έρχονται γρήγορα και με ασφάλεια με οποίο μέσον και εάν επιλέξουν να ταξιδέψουν.

 Τέλος ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Έξαρχος με την άλλη ιδιότητα του, έδωσε διευκρινίσεις για το σοβαρό θέμα της καθαρότητας των νερών. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τα νερά της Παραλίας από άποψη παθογόνων μικροοργανισμών είναι πεντακάθαρα για αυτό και πολύ τακτικά η Παραλία περνάει από αυστηρό έλεγχο και λαμβάνει την μεγαλύτερη επιβράβευση που είναι οι ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

 Η Παραλία Κατερίνης αποτελεί έναν ιδανικό και οικονομικό προορισμό για όλες και για όλους, όπως χαρακτηριστικά καταλήγει ο κ. Έξαρχος.