Τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στην Πιερία, αντικείμενο της συνάντησης του Σπύρου Κουλκουδίνα με τον Υφ.Υγείας Μ.Θεμιστοκλέους

Πολιτική Υγεία

Με τον Υφυπουργό Υγείας κ.Μάριο Θεμιστοκλέους είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Πιερίας κ.Σπύρος Κουλκουδίνας στο Υπουργείο.

Αντικείμενο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, ήταν τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στην Πιερία αλλά και η πρόσφατη κοινοβουλευτική πρωτοβουλία του κ.Κουλκουδίνα για τη δημιουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας για εγκεφαλικά, αγγειακά επεισόδια στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας έθεσε στον Υφυπουργό Υγείας τα εξής ζητήματα:

-Ενίσχυση του νοσοκομείου Κατερίνης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα πλαίσια των 6.500 προσλήψεων που θα γίνουν το 2024.

-Η ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Πιερία, την τουριστική περίοδο, με μοτοσυκλέτες και διασώστες.

Ο Βουλευτής Πιερίας και ο Υφυπουργός Υγείας συζήτησαν επίσης ζητήματα που συνδέονται με την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας αλλά και επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, όπως για παράδειγμα το νομοσχέδιο που θα έρθει το επόμενο διάστημα για τη δημιουργία Κέντρων Τραύματος.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας αναμένεται να αναλάβει νέα κοινοβουλευτική πρωτοβουλία , επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός Κέντρου Τραύματος στο Νοσοκομείο Κατερίνης ενώ θα θέσει και το ζήτημα της ανακαίνισης και αναβάθμισης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.