Πέτρος Κιάφας: Την επόμενη των εκλογών τελειώνουν τα ψέματα και η απουσία έργων

Πολιτική

ΑΠΟΨΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΙΑΦΑ  ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Από Σκοτίνα και Παντελεήμονα πέρασε ο Πέτρος Κιάφας, το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης 3/10, τρέχοντας τα τελευταία μέτρα του αυτοδιοικητικού στίβου τα οποία έχουν απομείνει λίγο προτού κόψει το νήμα του νικητή των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, στον Δ.Δίου-Ολύμπου.

Υπό τα πυκνά χειροκροτήματα των δημοτών, ο Πέτρος Κιάφας καλωσορίστηκε από τους κατοίκους της Σκοτίνας και του Παντελεήμονα, που τον υποδέχθηκαν με βεγγαλικά, κορναρίσματα θριάμβου, χειροκροτήματα, ζεστές χειραψίες, με αγκαλιές και φιλιά, με επευφημίες. Και βέβαια, τον προσφωνούν, από τώρα ως Δήμαρχο!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Κατά τη διάρκεια των δύο εκδηλώσεων, μιλώντας σε Σκοτινιώτες και σε Παντελεημονίτες και όχι σε μεταφερόμενους οπαδούς από άλλες περιοχές, όπως κάνουν άλλοι, ο Πέτρος Κιάφας ζήτησε από τους κατοίκους να πάνε στις κάλπες ενωμένοι και αποφασισμένοι, φέρνοντας και άλλους συμπολίτες τους.

Τους ζήτησε να ψηφίσουν θετικά και με το χέρι στην καρδιά για τη μεγάλη αλλαγή που θέλουν και που έρχεται για να ανατρέψει ό,τι πιο παλιό και αναχρονιστικό έχει εγκαθιδρυθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, ταλαιπωρώντας τον τόπο και τους Δημότες.

Συγκεκριμένα, τους ζήτησε να ψηφίσουν τη δημοτική παράταξη της «Προοπτικής για τον Δήμο-τη» ώστε να έχουν ελπίδα και προοπτική την επόμενη μέρα, οι ίδιοι και τα παιδιά τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς είστε η Προοπτική»!

«ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ»

Συμπερασματικά, είπε ο Πέτρος Κιάφας, αν θέλουν οι δημότες να καταργηθούν οι όποιου είδους συναλλαγές ώστε να υπάρχει πλέον διαφάνεια παντού.

Αν θέλουν να καταργηθεί το ρουσφέτι ώστε με αξιοπρέπεια να εξασφαλίζουν αυτό που αυτονόητα δικαιούνται.

Αν θέλουν να υπάρχει ειλικρίνειααξιοπιστία και εμπιστοσύνη στις σχέσεις μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Δημοτών.

Αν θέλουν μια Δημοτική Αρχή με ήθος που να εμπνέει και τους Δημότες, αλλά και μια αποτελεσματική Δημοτική Αρχή για το καλό όλων.

Αν θέλουν να υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία για όλους.

Αλλά και αν θέλουν να μπει ο τόπος σε τροχιά ανάπτυξηςπροόδου και προοπτικής για το μέλλον, τότε είναι ανάγκη, είπε ο Πέτρος Κιάφας, οι δημότες να στείλουν τα μηνύματά τους στην κάλπη και να αναδείξουν την «Προοπτική» ως την πρώτη δύναμη για την επόμενη μέρα.

ΕΡΓΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

Τα χειροκροτήματα, οι φωνές και τα συνθήματα των κατοίκων της Σκοτίνας και του Παντελεήμονα ήταν ασταμάτητα, όταν ο επικεφαλής της «Προοπτικής» αναφέρθηκε στη στασιμότητα, από πλευράς ουσιαστικών έργων και δράσεων, που υπάρχει σήμερα όχι μόνο στο παραλιακό μέτωπο αλλά και σε όλον σχεδόν τον Δήμο.

Γι’ αυτό και ανακοίνωσε συγκεκριμένα έργα και δράσεις που είναι ανάγκη να γίνουν, όχι βέβαια κατά το τελευταίο εξάμηνο των εκλογών, όπως γίνεται σήμερα από την απερχόμενη δημοτική αρχή, αλλά από την 1 Ιανουαρίου 2024, όταν θα αναλάβει τα καθήκοντά του ο νέος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, μέχρι και την τελευταία ημέρα του πέμπτου έτους της δημοτικής του θητείας (2029).

Στο κλείσιμο των ομιλιών του ο Πέτρος Κιάφας απηύθυνε κάλεσμα στους κατοίκους της Σκοτίνας και του Παντελεήμονα, λέγοντας: «Σας καλώ λοιπόν, να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, σαν μία γροθιά, και να δημιουργήσουμε μια προοπτική για τον τόπο μας! Καμία ψήφος στη μετριότητα»!

ΑΠΟΨΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΙΑΦΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 8.00 το βράδυ, ο Πέτρος Κιάφας πραγματοποιεί την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στην έδρα του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου.