Πέτρος Κιάφας: Με την ψήφο των δημοτών θα είμαστε οι νικητές των εκλογών! Προεόρτια της νίκης σε Πλαταμώνα και Πόρους

Πολιτική

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ…

Αέρα νίκης για τον Πέτρο Κιάφα και για τον Συνδυασμό «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» δίνουν όχι μόνο οι δημότες των 12 χωριών του Δήμου Δίου-Ολύμπου αλλά και ο ίδιος ο απερχόμενος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, ο οποίος, το τελευταίο διάστημα, άρχισε να κατηγορεί έντονα τον Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» και να του κάνει αντιπολίτευση, σαν να είναι ήδη Δήμαρχος ο Πέτρος Κιάφας!

Γι’ αυτό, ο Πέτρος Κιάφας στις ανοιχτές συγκεντρώσεις του, ιδιαίτερα στο Δίον, στον Πλαταμώνα και στους Πόρους, απευθυνόμενος στους δημότες, είπε ότι από τώρα ο απερχόμενος Δήμαρχος καταλαβαίνει ότι χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών, γι’ αυτό και άρχισε να κάνει από τώρα Αντιπολίτευση στον Συνδυασμό της Προοπτικής αλλά και στον ίδιο τον επικεφαλής.

ΜΙΛΑΜΕ Σ’ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ  ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Υπό τα πυκνά χειροκροτήματα των δημοτών, ο Πέτρος Κιάφας καλωσορίστηκε από τους δημότες των Πόρων και του Πλαταμώνα. Οι κάτοικοι των δύο παραλιακών περιοχών τον υποδέχθηκαν με λουλούδια, πυρσούς, βεγγαλικά, κορναρίσματα θριάμβου, χειροκροτήματα, με ζεστές χειραψίες, με αγκαλιές και φιλιά, με επευφημίες. Και βέβαια, τον προσφωνούν, από τώρα ως Δήμαρχο!

Ο Επικεφαλής της «Προοπτικής για τον Δημο-τη» ευχαρίστησε τους κατοίκους για την αυθόρμητη παρουσία τους και τους ξεκαθάρισε ότι (εκτός βέβαια από την κεντρική προεκλογική εκδήλωση που θα γίνει στην έδρα του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στο Λιτόχωρο) δεν επιθυμεί την κινητοποίηση κατοίκων από άλλες περιοχές του Δήμου, όπως συστηματικά κάνει ο απερχόμενος Δήμαρχος.

Επίσης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Πλαταμώνα, Νίκο Κωτούλα, που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του χωριού.

ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ «ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μιλώντας στις δύο περιοχές του Ανατολικού Ολύμπου, ο οποίος αποτελεί την τουριστική ναυαρχίδα όχι μόνο του Δήμου αλλά και όλης της Πιερίας, ο Πέτρος Κιάφας αναφέρθηκε στις υποδομές που είναι αναγκαίες να γίνουν στο παραλιακό μέτωπο, κατά την επόμενη πενταετία (2024-2029), προκειμένου να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Διαβεβαίωσε δε τους κατοίκους ότι όταν με το καλό και με την ψήφο των δημοτών αναδειχθεί Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, τότε θα εργαστεί σκληρά, από την πρώτη ημέρα, για να προωθήσει μελέτες, έργα και δράσεις που θα αλλάξουν, σε σημαντικό βαθμό, την τουριστική εικόνα του παραλιακού μετώπου. Και τόνισε ότι είναι ντροπή να γίνονται κάποια αποσπασματικά και χωρίς συνοχή μεταξύ τους βιαστικά έργα, μόνο και μόνο επειδή η περίοδος είναι προεκλογική.

Επιπλέον, δεσμεύτηκε να μην ακολουθήσει το κακό παράδειγμα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που από την πρώτη ημέρα της θητείας της (1/9/2019) ασχολούνταν όχι τόσο με τα έργα που θα αναπτύξουν τον Δήμο και θα εξυπηρετήσουν τους δημότες αλλά με το πώς θα πάρει τις εκλογές του 2023.

Μάλιστα, ο Πέτρος Κιάφας κατήγγειλε ότι, εδώ και καιρό, το δημαρχείο, που είναι για να εξυπηρετεί όλους τους δημότες, ο απερχόμενος δήμαρχος το έχει μεταβάλει σε προεκλογικό γραφείο του Συνδυασμού του.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ…

«Πάμε όλοι μαζί, λοιπόν, για να δημιουργήσουμε μια προοπτική για το μέλλον. Καμία ψήφο στη μετριότητα! Η Προοπτική για τον Δήμο και τον Δημότη είναι η δική σας παράταξη, είναι η παράταξη για την επόμενη μέρα!», είπε ο Πέτρος Κιάφας, καταχειροκροτούμενος.

Και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Δεσμευόμαστε, εδώ μπροστά σας, και εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου, ότι εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε μόνο για εσάς και όχι για την τσέπη τη δική μας και για το δικό μας το συμφέρον.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία σας»!