Ο Γιάννης Ντούμος, ως ο επόμενος Δήμαρχος Κατερίνης, δεσμεύεται ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την παραμονή των παρατασιούχων εργαζομένων με δικαστικές αποφάσεις στον Δήμο

Πολιτική

Επειδή η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει κατανοήσει πλήρως ότι ο Γιάννης Ντούμος θα εκλεγεί, με βεβαιότητα, Δήμαρχος Κατερίνης, γι’ αυτό οι όψιμοι εργατοπατέρες του απερχόμενου Δημάρχου διαδίδουν διάφορες συκοφαντίες εναντίον του Γιάννη Ντούμου.

Η τελευταία συκοφαντία που διαδίδουν είναι ότι όταν ο Γιάννης Ντούμος εκλεγεί στις 8 Οκτωβρίου Δήμαρχος, θα απολύσει, δήθεν, τους παρατασιούχους εργαζόμενους που παραμένουν στον Δ.Κατερίνης μέσω δικαστικών αποφάσεων.

Οι όψιμοι εργατοπατέρες του απερχόμενου Δημάρχου διαδίδοντας αυτή τη συκοφαντία, θέλουν να φοβίσουν τους εργαζόμενους, μήπως και μπορέσουν να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Ο Γιάννης Ντούμος και ο «Δήμος Πρότυπο» διαβεβαιώνει τους παρατασιούχους εργαζόμενους του Δ.Κατερίνης ότι όταν εκλεγεί Δήμαρχος, θα στηρίξει αμέριστα την προσπάθειά τους υπερασπιζόμενος κάθε τους δικαίωμα για συνέχιση της εργασία τους και της προσφοράς τους στον Δήμο και στους Δημότες της Κατερίνης.

Για τον «Δήμο Πρότυπο»

Γιάννης Ντούμος