Πολύωρη και ουσιαστική περιοδεία Γιάννη Ντούμου και συνεργατών του σε εννέα φορείς/υπηρεσίες που εδρεύουν στην Κατερίνη

Πολιτική

Μια ακόμη πολύωρη περιοδεία σε εννέα φορείς και υπηρεσίες που εδρεύουν στην Κατερίνη, πραγματοποίησε, από το πρωί της Πέμπτης 28/9, μέχρι και το μεσημέρι, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο».

Αυτές οι καθημερινές του επισκέψεις δεν έχουν τυπικό χαρακτήρα αλλά είναι ουσιαστικές και εξαιρετικά χρήσιμες, επειδή όχι μόνο ενημερώνεται γύρω από θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες αλλά ανταλλάσσει και απόψεις με προϊσταμένους και υπαλλήλους γύρω από την επίλυση σοβαρών λειτουργικών θεμάτων.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων, ο Γιάννης Ντούμος μεταλαμπαδεύει ενδιαφέρουσες ιδέες και προσωπικές εμπειρίες προς τους συνομιλητές του, αφενός μεν για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών και των υπαλλήλων, αφετέρου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επίσης, διαβεβαιώνει τους συνομιλητές του ότι όταν, με την ψήφο των δημοτών, αναλάβει καθήκοντα Δημάρχου Κατερίνης, τότε θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς προκειμένου να στηρίξει, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του, τις όποιες προσπάθειες γίνονται για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 28/9, ο κ. Ντούμος επισκέφθηκε τη Δ.Ο.Υ. Κατερίνης, την Ε.Α.Σ. Πιερίας, το Γενικό Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ, τη Νοσηλευτική Σχολή του Νοσοκομείου, τον Ξενώνα «Θάλεια», το Κέντρο Ημέρας «4 Εποχές», το Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου (επί της οδού 25ης Μαρτίου), καθώς επίσης και τη Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ.

Οι προϊστάμενοι και οι υπάλληλοι των προαναφερθέντων φορέων ευχαρίστησαν τον κ. Ντούμο και τους συνεργάτες του για την επίσκεψη και τη συζήτηση που είχαν μαζί τους. Και ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.