Με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας Ημαθίας και Πέλλας συναντήθηκε ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Κουσκουρίδης

Πολιτική Τουρισμός

“Μια ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας συνάντηση είχα σήμερα 27-9-23 με την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας με την “Αλληλεγγύη” Δημήτρης Κουσκουρίδη σε ανάρτηση του στα social media.

Η ενημέρωση από εκπροσώπους του μεγαλύτερου κλάδου επιχειρήσεων που κρατάει τα ινία του επαγγελματικού κόσμου στην Πιερία, είναι η βάση για οποιοδήποτε σχέδιο ανάπτυξης για έναν τόπο.

Υποχρέωση και καθήκον όλων μας να κατανοήσουμε τις αγωνίες και τους σκοπέλους που θα πρέπει να υπερπηδήσουμε για να διεκδικήσει ο τουρισμός της Πιερίας μας την θέση που του αξίζει. Οι άνθρωποι πίσω από τα νούμερα των τουριστών είναι εκεί, δηλώνουν την παρουσία τους, τους προβληματισμούς τους και την όρεξή τους για να οδηγήσουν μπροστά τον κλάδο που θαλασσοδέρνουν καιρικά φαινόμενα, αντίξοες συνθήκες και αστάθμητοι παράγοντες.

Λόγω της επαγγελματικής μου καριέρας κατανοώ και αντιλαμβάνομαι την σπουδαιότητα που έχει ο τουρισμός για την οικονομία, τον πολιτισμό αλλά και την καθημερινή ποιότητα ζωής των κατοίκων και επαγγελματιών της Πιερίας και ανυπομονώ να περάσω από το στάδιο της ενημέρωσης που βρίσκομαι σήμερα στο στάδιο της παραγωγής έργου με την ευκαιρία των περιφερειακών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου.

#tzitzi2023#allileggii#empistosini

Δημήτρης Κουσκουρίδης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας

Συνδυασμός ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ