Κοσμοπλημμύρα στις εκδηλώσεις του Γιάννη Ντούμου στην Παραλία και στο Μοσχοχώρι

Πολιτική

Γιάννης Ντούμος: «Εάν θέλουμε ποιοτικό τουρισμό, είναι ανάγκη να προχωρήσουμε και σε ποιοτικές υποδομές»

Μια πλημμύρα όχι από τον ουρανό ή από τη θάλασσα, αλλά από τη στεριά, σημειώθηκε στις ομιλίες του Γιάννη Ντούμου, στην Παραλία και στο Μοσχοχώρι. Ήταν μια πλημμύρα δημοτών που ήρθαν όχι μόνο για να ακούσουν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης αλλά και για να διατρανώσουν τη θέλησή τους για τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Μάλιστα, στην Παραλία, αρκετοί τουρίστες κοντοστάθηκαν βλέποντας αυτή την κοσμοπλημμύρα και έβγαλαν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν το μέγα πλήθος. Πρώτη φορά έβλεπαν στην Παραλία τέτοια συγκέντρωση! Ήταν γι’ αυτούς κάτι πρωτόγνωρο!

Αρκετοί τουρίστες ρωτούσαν τους καταστηματάρχες προκειμένου να πληροφορηθούν λεπτομέρειες γύρω από αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση. Και όταν μάθαιναν ότι πρόκειται για υποψήφιο που διεκδικεί τη θέση του Δημάρχου Κατερίνης, τότε, σύμφωνα με όσα μετέφραζαν οι καταστηματάρχες, οι τουρίστες αυτοί εξέφραζαν την πεποίθηση ότι ο υποψήφιος (Γιάννης Ντούμος) με βεβαιότητα θα εκλεγεί Δήμαρχος.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Ντούμος διαβεβαίωσε τους δημότες, τους καταστηματάρχες και τους τουριστικούς επιχειρηματίες ότι ως αυριανός Δήμαρχος θα δώσει μεγάλη βαρύτητα σε έργα και δράσεις που αφορούν τον τουρισμό, επισημαίνοντας μάλιστα ότι «αν θέλουμε ποιοτικό τουρισμό, είναι ανάγκη να προχωρήσουμε και στις αυτονόητες υποδομές».

Για παράδειγμα, «δεν είναι δυνατόν μια περιοχή όπως η Παραλία να μην έχει δημόσιες τουαλέτες για τους τουρίστες μας αλλά και για ΑμεΑ», είπε καταχειροκροτούμενος. Μίλησε όμως, μεταξύ άλλων, και για μελέτες και έργα προκειμένου να σταματήσει η διάβρωση των ακτών.

Η επόμενη εκδήλωση του Γιάννη Ντούμου που έγινε στο Μοσχοχώρι, ξεσήκωσε, κυριολεκτικά, όλο το χωριό. Μια λαοθάλασσα ήταν παρούσα στην ομιλία του. Συνεχώς διακόπτονταν από τα χειροκροτήματα του κόσμου. Ιδιαίτερα δε, όταν αναφέρθηκε στις υποδομές που ιεραρχικά πρέπει να γίνουν στην περιοχή, οι κάτοικοι επευφημούσαν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Και στις δύο ομιλίες του ο Γιάννης Ντούμος κάλεσε τους δημότες να μην εφησυχάζουν αλλά να κάνουν αγώνα, πόρτα – πόρτα, σπίτι με σπίτι και πρόσωπο με πρόσωπο, ώστε να κατοχυρωθεί η μεγάλη νίκη που έρχεται στις 8 Οκτωβρίου.

Και βέβαια, προσκάλεσε όλους τους δημότες να προσέλθουν στη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη, στην Κατερίνη. «Πάμε δυνατά! Πάμε μπροστά! Και με τη νίκη!», είπε κλείνοντας τις ομιλίες το ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.