«Η Κατερίνη, τουριστικός προορισμός να γίνει 12 μήνες τον χρόνο»! Συνάντηση του Γιάννη Ντούμου με την ΕΞΕΠ

Πολιτική Τουρισμός

Τα ζωτικής σημασίας ζητήματα του τουρισμού εξετάστηκαν στη συνάντηση εθιμοτυπίας αλλά και συνεργασίας, κατά την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου στην Ένωση Ξενοδοχείων Πιερίας (ΕΞΕΠ).

Τον κ. Ντούμο τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, υποδέχτηκαν στην έδρα των ξενοδόχων, ο πρόεδρος Ηρακλής Τσιτλακίδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ζώβας, ο ταμίας Στυλιανός Ούζας και η γραμματέας Άννα Μπαραλιάκου.

Καλωσορίζοντας τον κ. Ντούμο και τους υποψηφίους, ο κ. Τσιτλακίδης σκιαγράφησε τα τεκταινόμενα με αναφορά τον τουρισμό στην Πιερία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Ένωσης, την προσπάθεια να αυξηθεί και να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος αλλά και να αποκτήσει ο νομός μας τουριστική ταυτότητα. Αναφέρθηκε με έμφαση στην εκ των πραγμάτων αναγκαία και επιβεβλημένη συνεργασία Δήμου Κατερίνης και ΕΞΕΠ και ευχήθηκε επιτυχία του συνδυασμού στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης Ντούμος, γνώστης του τουριστικού προϊόντος καθότι και ο ίδιος δραστηριοποιείται και στον τουρισμό, τόνισε: «Η Κατερίνη έχει υποδομές χωρών τρίτου κόσμου αλλά ζητάει επισκέπτες από την Ευρώπη. Έχει  τις ίδιες υποδομές από την δεκαετία του ’70 μέχρι και σήμερα. Επιβάλλεται, και αυτό θα πράξουμε, μέσα από μελέτες, να αναβαθμίσουμε αυτές τις υποδομές και συγκεκριμένα από την Ολυμπιάδα, την Παραλία μέχρι την Κατερινόσκαλα. Είναι αδιανόητο να μη διαθέτει το παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης χώρους υγιεινής, σύγχρονο πάρκινγκ και να μη φροντίζει ο Δήμος την καθαριότητα και τον καλλωπισμό των κοινόχρηστων χώρων.

????????????????????????????????????

  Επιπρόσθετα, η αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών, η σωστή λειτουργία του βιολογικού σταθμού και οι παρεμβάσεις για να φιλοξενούμε στην Κατερίνη τουρισμό όλο τον χρόνο, είναι θέματα πρώτης προτεραιότητας για τον συνδυασμό μας. Δράσεις όπως η επαναφορά του θεματικού πάρκου των χρωμάτων στην εορταστική περίοδο, ο Προσκυνηματικός και ο εναλλακτικός τουρισμός κλπ. θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και του χειμερινού τουρισμού. Αφήγημά μας, να μη φεύγουν από την Κατερίνη οι τουρίστες κατά το διάστημα της διαμονής τους στην πόλη μας.

Σε συνεργασία με την ΕΞΕΠ θα προχωρήσομε στην προβολή και διαφήμιση της Κατερίνης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Προσβλέπουμε στη διαρκή συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και ευχαριστούμε τόσο για την υποδοχή, την παραγωγική συνεργασία όσο και για τις ολόθερμες ευχές σας για την επιτυχία μας στις εκλογές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ντούμος.