Επίσκεψη και ενημέρωση  του Γιάννη Ντούμου στη Διεύθυνση Δασών Πιερίας

Περιβάλλον Πολιτική

Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων, ενημερώσεων και παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023, συνοδευμένος από υποψηφίους του συνδυασμού, συναντήθηκε με τον διευθυντή, τους εργαζομένους και πολίτες, στη Διεύθυνση Δασών Πιερίας.

«Το δάσος και γενικά το αστικό πράσινο χρειάζονται πρωτίστως την προστασία μας αλλά και τη βελτίωση, για να αποτελούν πόλο έλξης για τους συμπολίτες μας, καθότι συμβάλλουν καθοριστικά στην υγεία, τη ζωτικότητα και την ευεξία. Είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας για εμάς», τόνισε επισκεπτόμενος τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ο Γιάννης Ντούμος.

«Υποστηρίζουμε και είμαστε αρωγοί στο έργο των υπαλλήλων για την προστασία του ορεινού πλούτου του Ολύμπου και των Πιερίων», επισήμανε συναντώντας τον διευθυντή της δασικής υπηρεσίας, Γιώργο Μαυρίδη, τους συνεργάτες του και τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Επίσης ο κ. Ντούμος ενημερώθηκε για τα λειτουργικά θέματα της υπηρεσίας, όπως η μείωση προσωπικού στον τομέα των δασοφυλάκων και οι μύκητες που καταστρέφουν τα πλατάνια του Πλατανόδασους, καθώς και για τα δημοτικά δάση της Κατερίνης.

«Είναι επιβεβλημένη η συνεργασία Δήμου και Διεύθυνσης Δασών τόσο για την προστασία του Πλατανόδασους της Νεοκαισάρειας και την αντικατάσταση των μη υγιών δένδρων, όσο και γενικότερα για τη βέλτιστη φροντίδα του οικοσυστήματος, την εμφύτευση κατάλληλων και μόνο ποικιλιών δέντρων στην πόλη, την αξιοποίηση των δημοτικών δασών Κατερίνης», ολοκλήρωσε ο κ. Ντούμος.

Μετά την περιήγηση στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών, τους ευχαρίστησε όλους για την υποδοχή και τις ευχές που του απηύθυναν για την επιτυχία του ιδίου και του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές.