Ομιλίες Γιάννη Ντούμου στις Καρυές, στη Μεσαία Μηλιά και στην Κάτω Μηλιά: «Μαζί θα αναγεννήσουμε τον τόπο μας»!

Πολιτική

Αν και οι καιρικές συνθήκες το βράδυ της Δευτέρας 25/9 ήταν αντίξοες, εντούτοις πολλοί κάτοικοι των Καρυών, της Μεσαίας Μηλιάς και της Κάτω Μηλιάς ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του Γιάννη Ντούμου και ήταν παρόντες στις εκδηλώσεις – ομιλίες που πραγματοποιεί καθημερινά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο».

Η βροχή και το ξαφνικό μπουρίνι δεν πτόησε τους κατοίκους των τριών περιοχών ενώ οι νέοι στην Κάτω Μηλιά φώναζαν ρυθμικά: «Με Ντούμο μαζί, μέσα στη βροχή»! Κι όταν ο Γιάννης Ντούμος ανέβηκε στο βήμα, φώναζαν το γνωστό πια σύνθημα: «Ντούμο προχώρα, κι άλλαξέ τα όλα»!

Ο Γιάννης Ντούμος έδωσε αμέσως την απάντηση: «Μαζί θα τα αλλάξουμε, μαζί θα αναγεννήσουμε τον τόπο μας, θα είμαι μαζί σας όχι μόνο τώρα αλλά και μετά τις εκλογές. Έχουμε σχέδιο, έχουμε και τη θέληση να προχωρήσουμε μπροστά! Τα χωριά μας, μπροστά!», είπε, με όλη του τη δύναμη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος.

Οι ομιλίες του στα τρία χωριά διακόπτονταν συνεχώς από παρατεταμένα χειροκροτήματα. Εκεί όμως που ιδιαίτερα χειροκροτήθηκε, ήταν όταν αναφέρθηκε σε προβλήματα που υφίστανται, σε προβλήματα που δεν λύθηκαν, σε έργα που εξαγγέλθηκαν αλλά ποτέ δεν έγιναν. Γι’ αυτό και δεσμεύτηκε ότι τα έργα αυτά θα γίνουν αφού προηγηθεί συνεργασία με τα νέα Τοπικά Συμβούλια για ιεράρχηση προβλημάτων, για προώθηση μελετών και υλοποίηση έργων.

«Πραγματικά απορώ που κάποιοι σήμερα ισχυρίζονται ότι έβγαλαν το Δήμο από την αφάνεια, όταν ολόκληρα χωριά παραμένουν ξεχασμένα -στην κυριολεξία- πίσω από τον κόσμο!», είπε χαρακτηριστικά. Και τόνισε ότι όταν μιλάμε για Δήμο Πρότυπο, μιλάμε για έργα ουσίας και ταυτόχρονα για ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της Κατερίνης και των χωριών της.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Γιάννης Ντούμος κάλεσε τους κατοίκους να έρθουν στη μεγάλη κεντρική συγκέντρωση της Κατερίνης, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, ώστε να επισφραγιστεί η θέληση των δημοτών για αλλαγή, για μια καινούργια μέρα όχι μόνο για την πόλη αλλά κυρίως για τα χωριά. «Πάμε μπροστά! Πάμε δυνατά! Και με τη νίκη!», φώναξε ο Υποψήφιος Δήμαρχος υπό τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των κατοίκων.