Θερμή υποδοχή κατοίκων στον Πέτρο Κιάφα και στους υπ. συμβούλους του σε επίσκεψη/πέρασμα που έγινε στα Πλατανάκια

Πολιτική

Πέρα από τις επίσημες προεκλογικές συγκεντρώσεις που, από την ερχόμενη Παρασκευή 29/9, έχει προγραμματίσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας, πραγματοποιεί καθημερινά και κάποιες επισκέψεις / περάσματα σε διάφορες περιοχές.

Στο πλαίσιο αυτό, θερμή υποδοχή επιφύλαξαν κάτοικοι του Οικισμού «Πλατανάκια» στον Πέτρο Κιάφα σε επίσκεψη / πέρασμά του στον οικισμό, συνοδευόμενους από υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλου του από το Δίον. Οι κάτοικοι χειροκρότησαν την παρουσία του Υποψ. Δημάρχου και των Υποψ. Συμβούλων του, ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» και δεσμεύτηκαν ότι «όλο το χωριό θα συμβάλει στη νίκη τους.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», Πέτρος Κιάφας, μιλώντας στους δημότες, τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Επανέλαβε δε αυτό που έχει πει κατ’ επανάληψη, ότι δηλαδή έχει έτοιμο σχέδιο για αναγέννηση του Δίου και των Πλατανακίων αλλά και όλου του Δ.Δίου-Ολύμπου.

Πρωτίστως όμως τους διαβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένος και έχει τη θέληση να προωθήσει και υλοποιήσει αυτό το σχέδιο από 1/1/2024, όταν, με το καλό, αναλαμβάνει καθήκοντα ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος μαζί το νέο Δημοτικό και Τοπικό Συμβούλιο.

Η επίσκεψη / πέρασμα ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα και επευφημίες κατοίκων στο πρόσωπο του Πέτρου Κιάφα και των παρισταμένων Συμβούλων του. «Είσαι Δήμαρχος», φώναζαν οι κάτοικοι, δεχόμενοι τις ευχαριστίες του επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ». «Με την ψήφο σας θα είμαι Δήμαρχος!», φώναξε ο Πέτρος Κιάφας.