Γιάννης Ντούμος: “Αδίστακτοι και αμετανόητοι μέχρι το τέλος!”

Πολιτική

Με “εντέλεσθαι” που φέρει την υπογραφή του ίδιου του κ. Κουκοδήμου η απερχόμενη διοίκηση, χρησιμοποιεί την έσχατη λύση εκταμίευσης  του ιλιγγιώδους ποσού των 2.000.000 ευρώ (δηλαδή το 50% της συνολικής αξίας-άραγε προβλέπεται στη σύμβαση;)για να πληρώσει την προκαταβολή του ηλεκτροφωτισμού μαγνητικής επαγωγής, μόλις 12 μέρες πριν από τις εκλογές και χωρίς να έχει παραλάβει το υλικό από την αντίστοιχη επιτροπή παραλαβής του δήμου.
Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, όπως φαίνεται, κύριοι της διοίκησης. Ούτε καν η άρνηση εμπειρότατων υπαλλήλων της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου που δεν προχώρησαν στην πληρωμή του εντάλματος, εξαιτίας ελλιπών συνοδευτικών στοιχείων.
Αλήθεια γιατί βιάζεστε τόσο πολύ να πληρώσετε τον προμηθευτή γνωρίζοντας μάλιστα ότι η υπόθεση απασχολεί ήδη την δικαιοσύνη μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος σας ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ  Γιώργος Κοκαβίδης;
Το μόνο ευτύχημα στην ντροπιαστική αυτή υπόθεση είναι ότι μέχρι την τελευταία στιγμή δείχνετε το αδίστακτο πρόσωπο της διοίκησής σας που στρέφεται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον.
Ευτυχώς οι κάλπες είναι κοντά!

Για το δημοτικό συνδυασμό

 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ