Λαϊκή Συσπείρωση: Σε χωριά της Δ.Ε. Ελαφίνας περιόδευσε την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη ο Νίκος Τσουπέης, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης

Πολιτική

Σε χωριά της Δ.Ε. Ελαφίνας περιόδευσε την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη ο Νίκος Τσουπέης, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, συνεχίζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα ενόψει των τοπικών εκλογών, στις 8 Οκτώβρη.

Συνοδευόμενος από τους Κώστα Σαρηγιαννίδη, υπ. δημοτικό σύμβουλο και τη Χαρά Ναβροζίδου υπ. περιφερειακή σύμβουλο Κ. Μακεδονίας, παραβρέθηκε σε σύσκεψη στο χωριό Εξοχή, όπου απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες εκλογές προκειμένου να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην εγκληματική πολιτική και τους εκφραστές της στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Ο λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να ψηφίσει τους πρόθυμους του συστήματος. Το μόνο αναγκαίο και ρεαλιστικό απέναντι στην κυβέρνηση και την ΕΕ της βαρβαρότητας, που όλοι πίνουν νερό στο όνομά της, είναι δυνατό ΚΚΕ με ακόμα πιο δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση και το  λαό πρωταγωνιστή», τόνισε ο Ν. Τσουπέης.

Στη συνέχεια ο Κ. Σαρηγιαννίδης στην ομιλία του ανέφερε: «Θα έχετε ακούσει από τις ακομμάτιστες παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για «έξυπνη πόλη»  για «πόλη πρότυπο»,  για ψηφιοποίηση και άλλα πολλά. Δε μπορεί η πόλη να είναι έξυπνη και πρότυπη, όταν  η ανεργία και η υποαπασχόληση  θερίζει τα όνειρα της νέας γενιάς, όταν υποβαθμίζεται η ζωή μας καθημερινά , όταν οι συνθήκες δουλειάς χαρακτηρίζονται από ανασφάλεια και αναξιοπρέπεια. (…) Οι βασικές δημόσιες υποδομές, σχολεία, νοσοκομεία, οδικό δίκτυο, δημόσια κτίρια, κλπ συνθλίβονται από τη λογική «κόστους – οφέλους. (…)Εμείς επιμένουμε και αγωνιζόμαστε για πλήρη κρατική χρηματοδότηση των Δήμων από τον προϋπολογισμό . Η δήθεν οικονομική αυτονομία και αυτοτέλεια των δήμων είναι παγίδα, είναι η ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής που φέρνει φόρους , που φέρνει τέλη που δεν αντέχει πλέον να πληρώνει ο λαός».

Κλείνοντας η Χαρά Ναβροζίδου, τόνισε την ανάγκη ο λαός να δυναμώσει τα ψηφοδέλτια με τα κόκκινα γαρύφαλλα για να παλέψουμε με καλύτερους όρους για έργα υποδομής που έχει ανάγκη η περιοχή, για πλήρη στελέχωση των δημόσιων δομών υγείας, παιδείας, για μέτρα ανακούφισης των οικογενειών της υπαίθρου και συνολικά του λαού της Πιερίας.