Πορεία νίκης Κώστα Κουκοδήμου – Πανηγυρικό κλίμα σε Σταθμό, Κούκο και Σεβαστή

Πολιτική

Πορεία νίκης και συγκεντρώσεις με παλμό και ενθουσιασμό για τον Κώστα Κουκοδήμο που συνέχισε τις προεκλογικές του ομιλίες το απόγευμα της Δευτέρας σε Σ.Σταθμό, Κούκο και Σεβαστή.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης παρουσίασε στους κατοίκους του Σ.Σταθμού  αναλυτικά το σχέδιο ανάπλασης του οικισμού με χρηματοδότηση 2,1 εκ. ευρώ που περιλαμβάνει ανακατασκευή πεζοδρομίων και δια πλάτυνση, ράμπες ΑΜΕΑ, πλακόστρωση σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και πεζοδρόμους, σήμανση, ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων για τη δημιουργία χώρων αναψυχής και πρασίνου, έξυπνα παγκάκια, φωτισμό, βιοκλιματικές παρεμβάσεις. Έκανε επίσης αναφορά σε έργα που υλοποιήθηκαν όπως η ανάπλαση του χώρο του μνημείου πεσόντων στα Γερμανικά, στις ασφαλτοστρώσεις που ήδη ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν αλλά και στην αξιοποίηση των χώρων επάνω από την υπογειοποίηση.

Έκανε ειδική αναφορά στο σχέδιο ανάπλασης και μετατροπής του παλαιού εργοστασίου του ΟΣΕ σε τεχνόπολη, χώρο  καινοτομίας, τέχνης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ο Σ.Σταθμός Κατερίνης θα αλλάξει εντυπωσιακά τα επόμενα χρόνια και θα καταστεί σημείο αναφοράς για όλο το δήμο, τόνισε ο Κώστας Κουκοδήμος.

Στον Κούκο έγινε δεκτός από τους κατοίκους με ιδιαίτερη θέρμη, παρουσιάζοντας τις παρεμβάσεις και τα έργα που υλοποιήθηκαν από τη διοίκηση καθώς και τις βασικές προτεραιότητες για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Εντυπωσιακή όμως ήταν η υποδοχή του στην κοινότητα της Σεβαστής, με πλήθος κόσμου και κόρνες που δημιουργήσαν ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα.

Μέσα και έξω από το χώρο της συγκέντρωσης οι κάτοικοι παρακολούθησαν την ομιλία του δημάρχου Κατερίνης, τον απολογισμό έργων και τους στόχους της επόμενης θητείας για την κοινότητα.