Πιερία: Απάτη με το κόλπο της κόρης στο νοσοκομείο – Γυναίκα συνεργός προσποιήθηκε την τραυματισμένη κόρη – Πήραν 4.700 ευρώ

Κοινωνία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 8ης Σεπτεμβρίου 2023, ενεργώντας με άγνωστους συνεργούς του, εξαπάτησαν ημεδαπή γυναίκα στην Πιερία. Συγκεκριμένα, της τηλεφώνησαν ισχυριζόμενοι ότι η κόρη της νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και της ζήτησαν χρήματα δήθεν για να χειρουργηθεί άμεσα.

Μάλιστα για να γίνουν περισσότεροι πειστικοί γυναίκα συνεργός τους προσποιήθηκε στο τηλέφωνο τη δήθεν τραυματισμένη κόρη της.

Στη συνέχεια η παθούσα τοποθέτησε σε σημείο που της υπέδειξαν το ποσό των 4.700 ευρώ, το οποίο παρέλαβε ο προαναφερόμενος άνδρας.

Υπενθυμίζονται χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης τους από επιτήδειους στον ακόλουθο σύνδεσμο της επίσημης ιστοσελίδας της Ελληνικής Αστυνομίας:https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/chrisimes-symvoules/eidikes-symvoules-gia-apofygi-exapatisis-politon/