10 τόνους προϊόντων συγκέντρωσε και παρέδωσε στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, η Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Πολύτιμη η βοήθεια μελών, φίλων και επιχειρηματιών του νομού

Κοινωνία

Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία κατάφερε με την πολύτιμη βοήθεια των μελών της, των φίλων και των επιχειρηματιών της Πιερίας να συγκεντρώσει περίπου δέκα (10) τόνους προϊόντων άμεσης ανάγκης, όπως νερό, τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτικά, ρουχισμό και πολλά άλλα.

Τα συγκεντρωθέντα υλικά παραδόθηκαν σε τρεις περιοχές: στο Γριζάνο Τρικάλων (καταυλισμός πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας και Κεραμιδίου Τρικάλων), στο Αγναντερό Καρδίτσας και στον Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας μέσω της Π.Ε. Καρδίτσας. Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των αγαθών, οι εκπρόσωποι της Τοπικής μας κ.ΡΙΖΟΣ Αθανάσιος (Πρόεδρος) και κ.ΤΣΙΑΚΑΣ Βασίλειος (Ταμίας) συναντήθηκαν στην Καρδίτσα με τον Κλαδάρχη Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο κ.ΠΑΝΤΕΛΗ Δημήτριο, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή την αντιμετώπιση των αναγκών των πληγέντων και συζήτησαν τρόπους για τη βέλτιστη στήριξη στους πλημμυριοπαθείς, εκφράζοντας αμφότεροι την αυξημένη επαγρύπνηση για τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της Τοπικής μας, τους συναδέλφους και όλους τους φίλους για την συγκέντρωση των αγαθών αλληλεγγύης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Πρόεδρο κ.ΞΟΜΑΛΗ Κωνσταντίνο και στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας για τη συνδρομή τους. Επίσης, ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες-επιχειρήσεις (κατά αλφαβητική σειρά) για την σημαντική βοήθειά τους: κ.ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, κ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Ηλία, κ.ΜΠΑΤΣΙΛΑ Γεώργιο, κ.ΠΙΤΣΙΑ Κωνσταντίνο, κ.ΤΣΕΝΕΚΙΔΗ Κωνσταντίνο, το κατάστημα «ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ», το αναψυκτήριο «ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ» και το CHOPPER RIDERS CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Τέλος, ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον κ.ΚΑΡΑΠΕΤΣΑ Βασίλειο της μεταφορικής εταιρείας ΚαραπέτσαςΑλιάγας, που προσέφερε το όχημά του και τον χρόνο του ως οδηγός για την μεταφορά των αγαθών στους πληγέντες.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώσαμε έμπρακτα το κοινωνικό πρόσωπο της Ένωσης μας και της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα.

“SERVO PER AMIKECO”

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος ΡΙΖΟΣ

Η Γενική Γραμματέας

Ελένη ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ