Ο Γιάννης Ντούμος στον Εσπερινό του Παρεκκλησίου του Οσίου Νήφωνος – «Η Ορθόδοξη Λατρεία, κανόνας Πίστεως και τρόπος ζωής»

Κοινωνία Πολιτική

Με τη δέουσα κατάνυξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, συμμετείχε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο του Οσίου Νήφωνος, Επισκόπου Κωνσταντιανής.

Το Παρεκκλήσιο, αφιερωμένο στον Όσιο Νήφωνα, βρίσκεται στην παρόχθια περιοχή του ποταμού Λεύκου (Πέλεκα). Η  μνήμη του Οσίου τιμάται τη Δευτέρα (18-9-2023) με την Ανακομιδή των Ιερών του Λειψάνων.

Ο κ. Ντούμος παρακολούθησε τον Εσπερινό, δέχθηκε τις ευχές και την ευλογία του Ιερατείου, καθώς και ευχές από τους  πιστούς που συμμετείχαν στην Εσπερινή Ακολουθία, για επιτυχία στις προσεχείς εκλογές.

Με το πέρας του Εσπερινού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η Χριστιανική μας Πίστη αποτελεί αναμφίβολα πηγή ψυχικής δύναμης. Αποτελεί το αποκούμπι και την παρηγοριά μας στις δυσκολίες της ζωής.

Σε αυτό το Παρεκκλήσιο προσευχηθήκαμε και δεχθήκαμε την ευλογία του Οσίου Νηφώνος αλλά και των Λειτουργών της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Σε συνεργασία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο θα είμαστε συνεχώς αρωγοί στις ανάγκες των Ναών μας, έτσι ώστε να τελούνται απρόσκοπτα οι Λατρευτικές τελετές. Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλες και όλους».