Πιερία- Δικογραφία σε βάρος 60χρονου-Εντοπίστηκαν κλεμμένα προϊόντα αξίας 17.000 ευρώ- Συνελήφθη 59χρονος τη στιγμή που παραλάμβανε μέρος των κλεμμένων προϊόντων έναντι χρηματικής αμοιβής

Κοινωνία

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκαν κλοπές από καταστήματα στην Πιερία που έγιναν τον τελευταίο χρόνο (Ιανουάριος 2019 – Ιανουάριος 2020).

Για την υπόθεση συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου για κλοπές.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, χθες (27 Ιανουαρίου 2020) το πρωί εντοπίστηκε ο 59χρονος να παραλαμβάνει έναντι χρηματικής αμοιβής από τον 60χρονο διάφορα προϊόντα, τα οποία είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από καταστήματα στην Πιερία.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι και στο όχημα του 60χρονου εντοπίστηκαν προϊόντα τροφίμων, ποτών και άλλων ειδών, αξίας πάνω από 17.000 ευρώ, τα οποία είχε αφαιρέσει τον τελευταίο χρόνο από καταστήματα στην Πιερία και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων.                                                                                                                

Το παραπάνω όχημα του 60χρονου κατασχέθηκε, όπως και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.776 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Επίσης κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 59χρονου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.