Ο Γιάννης Ντούμος στον Αγιασμό του Αρχελάου Κατερίνης – «Η ανάπτυξη του αθλητισμού χρειάζεται υποστήριξη και υποδομές»

Αθλητικά Πολιτική

Με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ο πολυνίκης σύλλογος της Κατερίνης, ο Γ.Α.Σ. «ΑΡΧΕΛΑΟΣ», τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό με την παράλληλη συγκέντρωση όλου του αθλητικού του δυναμικού, τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για τον προγραμματισμό εν όψει των υποχρεώσεων του συλλόγου σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο β΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, παρέστη ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ.  

Τον υποδέχθηκαν με θέρμη, ο πρόεδρος του Αρχελάου, Αλκίνοος Τασόπουλος, και τα μέλη της διοίκησης, καθώς και οι παρευρισκόμενοι γονείς και φίλοι των αθλητριών-αθλητών.

Ενημερώθηκε από τη διοίκηση για τις επικείμενες αγωνιστικές δράσεις και τα λειτουργικά ζητήματα του συλλόγου, ενώ παράλληλα συνομίλησε με τους προπονητές και τους αθλούμενους για τις δραστηριότητες και τα θέματα που απασχολούν τον Αρχέλαο.

Ο Γιάννης Ντούμος με την εμπειρία και γνώση του αντικειμένου, καθότι διετέλεσε στο παρελθόν και αθλητικός παράγοντας, αναφέρθηκε στην πάνω από έξι δεκαετίες διαδρομή και προσφορά του Αρχελάου στον Ελληνικό αθλητισμό, επισημαίνοντας: «Ο Αρχέλαος, ο σύλλογος των Ολυμπιονικών, εκπροσώπησε επάξια διαχρονικά την πόλη μας με τις επιτυχίες των αθλητριών-αθλητών του σε Ελλάδα και στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Από πλευρά μας, θα του προσφέρουμε κάθε υποστήριξη, ηθική και υλική με πρωτοκυρίαρχο την παροχή των αναγκαίων υποδομών για εκγύμναση και προετοιμασία των αγωνιζομένων.  

Στον χώρο που βρισκόμαστε απόψε, αρμοδιότητας του Δήμου μας, και μετά από συνομιλία που είχα με τους διοικούντες και  προπονητές του συλλόγου, δηλώνω πως άμεσα με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης, προχωρούμε στη δημιουργία ενός δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου ώστε να αποσυμφορήσουμε το υπάρχον και στο οποίο θα προβούμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις για τη λειτουργική του αναβάθμιση, που έπρεπε να γίνει  εδώ και χρόνια. Όπως βέβαια και στους λοιπούς χώρους.

Εύχομαι καλή χρονιά και στα οκτώ τμήματα του Αρχελάου, αναμένοντας με τις επιτυχίες τους να μας κάνουν και πάλι περήφανους».