Επισκέψεις Γιάννη Ντούμου στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών και στον Σύλλογο «Μαστόδοντα» Νεοκαισάρειας

Κοινωνία Πολιτική Πολιτισμός Υγεία

«Δεν θέλουμε μόνο να διαπιστώνουμε προβλήματα, θέλουμε συνεργασίες και για τη λύση τους», επισήμανε ο υποψ. Δήμαρχος Κατερίνης

Την πρόθεσή του για προώθηση λύσεων, την επόμενη των εκλογών, σε ό,τι αφορά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν φορείς και σύλλογοι που εδρεύουν στην Κατερίνη, εξέφρασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Ντούμος, επισκεπτόμενος, μαζί με συνεργάτες του, τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Πιερίας (στη συνάντηση συμμετείχε και το Δ.Σ. του Συλλόγου Φαρμακοποιών Πιερίας), καθώς επίσης και τον Όμιλο Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας» Νεοκαισάρειας.

Ο κ. Ντούμος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών από τον Πρόεδρο, Πολυχρόνη Συμεωνίδη, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών, Ελευθέριο Κουϊμτζίδη. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη λειτουργία του υγιούς αυτού Συνεταιρισμού που τροφοδοτεί τα φαρμακεία της Πιερίας και ταυτόχρονα προσφέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Στη Νεοκαισάρεια, ο Υποψήφιος Δήμαρχος έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τα ευρήματα που έχουν βρεθεί στα όρια της Κοινότητας και που κάποια από αυτά παρουσιάζονται στο εκθετήριο του Συλλόγου «Μαστόδοντας» (η ξενάγηση έγινε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Σάββα Τσεντίδη). Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Ντούμος υπογράμμισε τη σημασία του αρχαιολογικού τουρισμού στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και ευρύτερα του Δήμου.

Στο κλείσιμο αυτών των συναντήσεων, ο Υποψήφιος Δήμαρχος συνεχάρη τα Δ.Σ. των τριών συλλόγων για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να εκπληρώσουν τους σκοπούς ίδρυσής τους και διαβεβαίωσε ότι οι συνεργασίες μαζί τους θα συνεχιστούν και μετά τις εκλογές με σκοπό τη στήριξή τους.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των Συλλόγων εκδήλωσαν τη χαρά τους για την παρουσία του κ. Ντούμου στις συναντήσεις αυτές και ταυτόχρονα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιατί, όπως είπαν, ένας άνθρωπος που πέτυχε τόσα πολλά στο «επιχειρείν», είναι προ των θυρών της Διοίκησης του Δήμου Κατερίνης, ευχόμενοι στον Υποψήφιο Δήμαρχο, καλή επιτυχία.