Έκκληση του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ -Συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας

Κοινωνία Πολιτική

Συμμεριζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα της Θεσσαλίας από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, οφείλουμε και πρέπει έμπρακτα να εκδηλώσουμε τη συμπαράστασή μας, την αλληλεγγύη μας.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στις κοινωνίες που ζουν δραματικές στιγμές, όπου ο πόνος από τις ανθρώπινες απώλειες περισσεύει, όπου το βιός και τα όνειρα μιας ζωής ισοπεδώθηκαν από τη λεηλασία της φύσης. Κι εμείς, μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, με τη γνωστή ευαισθησία του σε ανάλογα ζητήματα,  βλέποντας αυτά τα τραγικά γεγονότα και αφού ζήτησε ακριβέστερες πληροφορίες τόσο για τα τεκταινόμενα στις πληγείσες περιοχές όσο και για τις επείγουσες ανάγκες των πλημμυροπαθών, αποφάσισε από κοινού με τους συνεργάτες του και τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους να προβεί άμεσα ο συνδυασμός στο αυτονόητο. Σε συγκέντρωση βοηθείας.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ  στην προσπάθεια στήριξης των πλημμυροπαθών, καλεί τους συμπολίτες μας να συνδράμουν με την προσφορά ειδών, όπως, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, είδη υγιεινής και ρουχισμού.

Η συγκέντρωση των ειδών αυτών θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 10.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 5, στον πεζόδρομο Κατερίνης.

Από τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ