Ο Γιάννης Ντούμος δωρίζοντας το ένδυμα προστασίας των Κυνηγών – «Στηρίζουμε το έργο και δράσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου»

Πολιτική

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, έκανε πράξη την προ ολίγου διαστήματος δέσμευσή του να επισκεφθεί τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κατερίνης και να δωρίσει ένα σημαντικό στοιχείο για την ασφάλεια των μελών του, το ειδικό φωσφορίζον, πορτοκαλί χρώματος, μπλουζάκι ασφάλειας των κυνηγών.

Τα ασφαλή ενδύματα ο κ. Ντούμος τα πρόσφερε στη διοικητική αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κυνηγών Κατερίνης, η οποία στη συνέχεια και εν όψει της νέας κυνηγετικής περιόδου, το διοικητικό συμβούλιο θα τα παραχωρήσει για άμεση χρήση σε όλα τα μέλη του συλλόγου, τα οποία απαριθμούν πάνω από χίλια τριακόσια.

Τον κ. Ντούμο υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν ο πρόεδρος Απόστολος Πλατής, ο γενικός γραμματέας Δημήτριος Γαλανόπουλος, ο ταμίας Ιωάννης Κατανάς που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, το μέλος Αντώνιος Καραμέλιος, καθώς επίσης ο επίτιμος πρόεδρος Πέτρος Λαμπρινίδης αλλά και το μέλος Νικόλαος Καραμέλιος.

Τον κ. Ντούμο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Χρήστος Λάζος και Γιώργος Κοκαβίδης.

Ο κ. Πλατής, πέραν των ευχών προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης για επιτυχία στις προσεχείς εκλογές, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την προσφορά του σημαντικού για την ασφάλεια βοηθήματος, ενώ γνωστοποίησε τα ζητήματα του συλλόγου, με το κυριότερο την άρνηση προσβασιμότητας για κυνήγι στον Όλυμπο.

Ο Γιάννης Ντούμος ανέπτυξε εν συντομία το πρόγραμμά του για το κυνήγι, δηλώνοντας την πλήρη στήριξή του στο έργο και τις δράσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης.

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Να με υπολογίζετε πάντα δίπλα σας. Συμφωνώ μαζί σας ότι το κυνήγι δεν είναι χόμπι, κέφι, ψυχαγωγία, άθλημα. Είναι, αναμφίβολα, ένας αξεπέραστος τρόπος ζωής. Επιπρόσθετα, σας συγχαίρω γιατί συμβάλλετε στην προστασία του δάσους και στη διαχείριση προστασίας της πανίδας με τη διαχείριση του υπερπληθυσμού από κατηγορίες ζωικού κεφαλαίου, όπως ο αγριόχοιρος».