Εποικοδομητική συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου με τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ  Πιερίας

Κοινωνία Πολιτική

Το Κέντρο Κοινωνικοποίησης-Καφέ ”Κομπολόι” επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου με τον επιστημονικό συνεργάτη της ΠΕ Πιερίας, κο Δημήτρη Ρουκά.

Εκεί την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας κ. Γιώργος Γεωργιάδης , ο Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Ίτσιος και μέλη του Συλλόγου. 

Στην εποικοδομητική αυτή συνάντηση συνεργασίας και ενημέρωσης τέθηκαν οι προτεραιότητες του Συλλόγου  και συζητήθηκαν προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία.

Παράλληλα το ΔΣ του Συλλόγου εξέφρασε στην κα Σοφία Μαυρίδου τις θερμές του ευχαριστίες για την αμέριστη στήριξή της και τα  θετικά βήματα και τις ουσιαστικές δράσεις που έχει κάνει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας υπέρ των ΑμεΑ.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας είναι ένας σύλλογος με πλούσιο κοινωνικό έργο που όλα αυτά τα χρόνια αγκαλιάζει έμπρακτα και ουσιαστικά τα Άτομα με Αναπηρία.  Η προστασία και στήριξη εμπερίστατων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των παιδιών και όλων των ατόμων με σωματικές ή πνευματικές αναπηρίες  αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα και κύρια στόχευση του σχεδίου δράσης μας. Σε συνεργασία πάντα με τα ιδρύματα και τους φορείς ΑμεΑ του νομού μας  εργαζόμαστε από κοινού για μια Πιερία που προάγει την ισότητα, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη χωρίς αποκλεισμούς».