Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού του υπ. δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μπαλαούρα, Δημήτρη -Ο μικρός σου αδερφός σε αγαπάει πολύ και θα σε ακολουθεί σε όλες τις επιλογές σου γιατί σε εμπιστεύεται!!!

Μυστικά με την Έυη Πολιτική

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε στα social media ο αδελφός του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Δήμου Κατερίνης Γιώργο Μπαλαούρα με τον συνδυασμό “Δήμος Πρότυπο”, Δημήτρης Μπαλαούρας. Αφορμή αυτής της δημοσίευσης, όπως έγραψε και ο ίδιος στάθηκαν ορισμένες σκέψεις του που είχε στο μυαλό του τους τελευταίους μήνες για την αδελφική αγάπη, δηλαδή για τον αδερφό του, τον Γιώργο!

H ανάρτηση του Δημήτρη Μπαλαούρα

Είμαι από εκείνα τα τυχερά παιδιά, που έχουν αδέρφια. Ένα μάλιστα μεγαλύτερο από μένα – αν και δεν του αρέσει να το μαρτυρώ οτι είναι μεγαλύτερος – με τον οποίο είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεμένοι! Ακούμε ο ένας τον άλλον, και φυσικά διαφωνούμε και μαλώνουμε, αλλά πάντα η αγάπη που τρέφουμε ξεπερνά κάθε διαφωνία! Μιλώντας προσωπικά, θα πω πως τον αγαπώ ανιδιοτελώς! Και ξέρω πως και εκείνος το ίδιο! Άλλωστε δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας! Τίποτα όμως… γιατί ζήσαμε από μικρά παιδιά άλλες δυσκολίες και ευτυχώς καταλάβαμε από νωρίς ότι δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από την αγάπη, και ειδικά αυτήν της οικογένειας!

Ο αδερφός μου λοιπόν, ο Γιώργος, είναι το άλλο μου μισό κατά μια έννοια! Γιατί είναι ο άνθρωπος που μεγάλωσα μαζί του, μοιράστηκα το ίδιο δωμάτιο, την ίδια αγκαλιά των γονιών μας, τα ίδια ρούχα, που πάντα ήταν μεγαλύτερο νούμερο το δικό μου – δε θα ξεχάσω ποτέ το μπλέ σκούρο μπουφάν που έφτανε μέχρι το γόνατο – τα ίδια θέλω λόγω ιατρικής, αλλά και τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια προβλήματα!

Πολλές φορές, όσο κι αν θέλεις εσύ να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από την οικογένεια ή τον αδερφό σου, μάταια το προσπαθείς! Γιατί η ζωή μας έχει δέσει μία για πάντα! Και στην περίπτωση που πολλές φορές οι ζωές δεν συμβαδίζουν, οι σκέψεις ή τα μελλοντικά θέλω, τότε πρέπει να αποχωρεί ο ένας από τις “δουλειές” του άλλου, αλλά πάντα είναι εκεί για τον άλλον… και ο αδερφός μου είναι… με τον δικό του τρόπο, αλλά κι εγώ για εκείνον!!!

Ο Γιώργος είναι ο πρώτος ”συμπαίκτης” μου στα παιδικά μου παιχνίδια. Δεν του άρεσε βέβαια να χάνει στα playmobil ή στα κάστρα και πολοιορκητές. Ο πρώτος μου συνοιδοπόρος όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, ενώ ταυτόχρονα η μητέρα μας φοιτούσε κάθε πρωί για το παιδαγωγικό στη Θεσσαλονική. Κακάλα τη φώναζα αφου ακόμη δεν μιλούσα καλά, και ο πατέρας μας περίμενε τα μεσημέρια με το ταξί του για να δεί αν είμαστε και οι δυό τακτοποιημένοι όπως συνήθιζε να λέει. Αν το σκεφτώ καλύτερα επίσης, ο Γιώργος αποτελεί και τον πρώτο και παλαιότερο φίλο μου από την εφηβεία μέχρι την ενηλικίωση.

Απο παιδί τον έχω σαν πρότυπο και τον αγαπώ, για την πιο μικρή συνήθεια όπως να μοιραστεί την ίδια σοκοφρέτα ή και την ίδια κουβέρτα, μέχρι και τη μεγαλύτερη όπως να με υποστηρίξει σε εξωτερικούς καυγάδες ή να με μαλώσει όταν καταλάβαινε οτι είχα άδικο. Δεν ξεχνώ οτι ‘’εφαγε’’ την πρώτη και μοναδική παντοφλιά για να με προστατέψει.

Σήμερα σας μιλώ για τον αδερφό μου, γιατί αρχικά είναι καλό παιδί, έξυπνος, ηθικός και γνώστης πολλαπλών πραγμάτων που το χρειάζεται η πόλη μας. Παίρνω τον λόγο και μιλώ για αυτόν, γιατί ζώντας πλέον στην Κατερίνη και δουλεύοντας στο ιατρείο μου, το δελφύς, ακούω και αφουγκράζομαι τα προβλήματα των γυναικών, εγκύων και κατ’ επέκταση των οικογενειών.

Αυτές κι αυτοί που με γνωρίζετε, θα ξέρετε οτι συνήθως δεν μιλώ. Αλλά σήμερα ήθελα να μοιραστώ λίγες σκέψεις μου και να σας γνωρίσω μια άλλη πλευρά του αδερφού μου, του Γιώργου Μπαλαούρα, όπως τον έζησα εγώ σαν αδεφός του.

ΒΒ (Βig Brother) οπως τον φωνάζω τα τελευταία χρόνια, καλή σου επιτυχία σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές!!!

Ο μικρός σου αδερφός σε αγαπάει πολύ και θα σε ακολουθεί σε όλες τις επιλογές σου γιατί σε εμπιστεύεται!!!