Δημήτρης Καραβιδές, υπ. περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας με την “Αλληλεγγύη”- “Θέλω να είμαι παραγωγικός για την Πιερία μας”

Πολιτική

Ιδιαίτερη τιμή η υποψηφιότητα μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τον συνδυασμό «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Η συνδικαλιστική μου δράση, η επαγγελματική μου πορεία καθώς και η αστείρευτη όρεξη για προσφορά στα κοινά του τόπου, είναι τα βασικά κίνητρα για τον αγώνα της εκλογής μου.

Η Πιερία μας παρέχει τεράστια ευκαιρία για ανάπτυξη σ’ όλους τους τομείς. Ο τουρισμός μας πρέπει να συνδεθεί με την εστίαση. Η υγεία, η γεωργία και η εκπαίδευση πρέπει να αποτελούν πάντα προτεραιότητα για την περιφερειακή ανάπτυξη. Η ενέργεια είναι ένα ιδιαίτερο θέμα που επηρεάζει άμεσα στην καθημερινότητα μας και χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης και μελέτης.

Μαθαίνω, αλληλοεπιδρώ, ασχολούμαι και νοιάζομαι! Πιστεύω και θέλω να είμαι παραγωγικός για την Πιερία μας. Με σεβασμό, ζητώ την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω από την θέση του περιφερειακού συμβούλου.

Μ’ εκτίμηση, Δημήτρης Καραβιδές

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ