Ανέστης Μυστρίδης: Δυναμικά πάμε όλοι μαζί στη νέα εποχή στο Δήμο Κατερίνης

Απόψεις Πολιτική

Η επαφή φαρμακοποιού –πολίτη είναι ξεχωριστή γιατί δημιουργεί αμφίδρομη σχέση και διαπροσωπικές σχέσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο. Είμαστε κοντά κάθε στιγμή, για τις πρώτες βοήθειες, για την ώρα ανάγκης, με διάθεση προσφοράς και με περίσσευμα αγάπης.

Η απόφασή μου, να είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχει στόχο να συμβάλω όσο μπορώ στη βελτίωση του δήμου Κατερίνης, στη βελτίωση των δομών και των υποδομών, την προσέγγιση επενδύσεων σε ένα σύγχρονο περιβάλλον ώστε να ζουν καλύτερα τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές.

Οι λόγοι που με ώθησαν να κατέβω με τον συνδυασμό του κ. Ντούμου ήταν δύο.

Ο πρώτος, η αδυναμία του νυν δημάρχου να υλοποιήσει όσα είχε υποσχεθεί  στις προηγούμενες εκλογές και ο δεύτερος το ΟΡΑΜΑ να δημιουργήσουμε τον ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ που όλοι ονειρευόμαστε.

Ήρθε η ώρα να συμπράξω με σπουδαίους ανθρώπους, μαζί με τους δεκάδες συνυποψήφιους που επέλεξε ο Γιαννης Ντούμος για τον συνδυασμό νίκης .

Πιστεύω ότι ο συνδυασμός μας, αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, απέναντι σε μηχανισμούς, απέναντι σε κλειστές πόρτες και σε «κλειστές» παρέες, απέναντι στο σύστημα που έχει εγκατασταθεί δεκαετίες στο δήμο Κατερίνης, αλλάζοντας πρόσωπα αλλά όχι τακτικές, στοχεύσεις και νοοτροπία.

Πιστεύω στη σύνθεση ιδεών και απόψεων, στον διάλογο με την κοινωνία, στην προσέλκυση αξιόλογων και νέων ανθρώπων, για την εφαρμογή προγράμματος που θα ωθήσει μπροστά το δήμο μας, με επιτυχία, στη νέα εποχή. Σε αυτό το πρόγραμμα λοιπόν θα κυριαρχεί η οικονομική κυρίως διαφάνεια και ο σεβασμός στις εισφορές των δημοτών.

Η Κατερίνη μας πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα, προσωπικότητα, ποιότητα για όλους τους κατοίκους της, να γίνει μια ελκυστική και φιλική πόλη για τους κατοίκους της και τους επισκέπτες, με προσβασιμότητα και λάμψη, ένας δήμος Πρότυπο για όλους. Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μια αυτοδιοικητική πρόταση με περιεχόμενο και ουσία όπως επίσης κι έναν Δήμαρχο με Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους που έχουν επίγνωση της πραγματικότητας, αρχές και αξίες για να αλλάξουν την εικόνα με τη δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού δήμου, στο κέντρο της «γης του Ολύμπου».

Πιστεύω στο δήμο μας, στην αποφασιστικότητα των δημοτών, στον Γιάννη Ντούμο, αλλά και στις δικές μου δυνάμεις.

Θέλω να αξιοποιήσω προς όφελος των συμπολιτών μου, τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου. Εμπειρίες από τη θητεία μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου πρόσφερα έργο αναγνωρισμένο από την πλειοψηφία των πολιτών του νομού.

Γι’ αυτούς τους λόγους είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης.

Σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή τη νέα αρχή για την Κατερίνη και τα όμορφα χωριά μας, σας θέλω μαζί.

Μπορώ να συνεισφέρω στην κοινή προσπάθεια που ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου. Μαζί αλλάζουμε τη ζωή μας, αλλάζουμε τον τόπο μας, για μας και κυρίως για τις επόμενες γενιές.

Ο κόσμος, βλέπει, κρίνει, αντιλαμβάνεται περισσότερα από όσα νομίζουμε. Εμπιστεύομαι το αλάνθαστο ένστικτό του, στην κρίση του.

Με τη ψήφο και την υποστήριξη των συνδημοτών μου, θα αλλάξουμε το δήμο μας. Το μέλλον δεν περιμένει. Τώρα είναι η ώρα της νέας  πορείας εμπρός… Δυναμικά πάμε όλοι μαζί στη νέα εποχή στο Δήμο Κατερίνης. Ώρα για το καινούριο.