Β. Θεοδώρου: Πρ. Γ.Γραμματέας Δήμου Κατερίνης: Τι λέει για τη νέα διοίκηση του δήμου, τι καταγγέλλει

Κοινωνία

Στη νέα διοίκηση του δήμου Κατερίνης, αναφέρεται σε ανάρτηση του στο facebook ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Κατερίνης επί διοίκησης Σ Χιονίδη, Βαλάντης Θεοδώρου.

“Η Εταιρεία Ρυθμός Τεχνική Κατασκευαστική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ στην οποία ο αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης έκανε την πρώτη του απ’ ευθείας ανάθεση με το ποσό των 16.405 ευρώ έχει email logistirio@s-megastore.gr, δηλαδή το email της δικής του εταιρείας.

Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει δηλαδή. Ευτυχώς οι δημότες της Κατερίνης ήθελαν αλλαγή.

Τα 8.500.000 ευρώ που θα επιβαρυνθούμε τον επόμενο χρόνο όλοι οι Κατερινιώτες από την αύξηση των δημοτικών τελών και την λήψη του δανείου που αποφάσισαν οι συνδιοικούντες πιστεύω ότι είστε σχεδόν βέβαιοι που θα κατευθυνθούν.

Και από ότι μαθαίνω θα έρθουν και κάτι μελέτες για αξιοποίηση και πολεοδόμηση ακινήτων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Αυτές που ο Σάββας Χιονίδης ξεκίνησε με κόστος 0 ευρώ για τον Δήμο Κατερίνης.

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε και για μια μελέτη σχεδόν κλεισμένο deal για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης. Αυτή αν προχωρήσει θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Σίγουρα όμως κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους πριν τα οικονομήσουν”.