Ο Γιάννης Ντούμος υποδέχθηκε και συνεχάρη τον παγκόσμιο πρωταθλητή μας, Αχιλλέα Χρυσίδη

Αθλητικά Πολιτική

«Τίμησες τον σύλλογό σου, την Κατερίνη, μας έκανες περήφανους αγαπητέ Αχιλλέα. Γνωστοποίησες και καταξίωσες την πόλη μας, την Ελλάδα, το σωματείο σου στο παγκόσμιο στερέωμα του αρχαιότερου Ολυμπιακού αθλήματος, της πάλης. Είσαι άξιος συγχαρητηρίων. Να έχεις πάντα επιτυχίες στην ζωή σου και στην καριέρα σου, πάντα με υγεία και σθένος» επισήμανε καλωσορίζοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, τον παγκόσμιο συμπολίτη μας πρωταθλητή, Αχιλλέα Χρυσίδη.

  Τον πρωταθλητή μας, τον οποίο συνόδευαν ο πρόεδρος του συλλόγου που αγωνίζεται ο Αχιλλέας,  «Ολύμπιοι» Κατερίνης,  Γεώργιος Καλαϊτζίδης, ο οποίος είναι και υποψήφιος σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, καθώς και οι προπονητές του, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Τορτοπίδης, υποδέχθηκε και συνεχάρη ο κ. Ντούμος για την μεγάλη επιτυχία του συντοπίτη μας, αναφέροντας ότι η διάκριση επήλθε χάρις στην συλλογική προσπάθεια όλης της παλαιστικής οικογένειας.

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο, τον πρωταθλητή και τους προπονητές, δήλωσε ακόμα:  «Οφείλουμε και αυτό θα το πράξουμε με την παρουσία μας πλέον στη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, προσφέροντας και παρέχοντας κάθε αναγκαία υποδομή για την ανάπτυξη του αθλήματος, έτσι ώστε οι νέοι μας να προπονούνται και να αγωνίζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Γιατί ο υγιής αθλητισμός αποτελεί την ωραιότερη  ενασχόληση της νεολαίας και εμείς οφείλουμε να τους παρέχουμε τη διαρκή μας στήριξη, αρωγή και συμπαράσταση.»

  Ο Αχιλλέας Χρυσίδης κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το πρόσφατο Σαββατοκύριακο στο Αμάν της Ιορδανίας στην κατηγορία εφήβων U20 της Ελληνορωμαϊκής πάλης.

  Τέλος ο κ. Ντούμος απευθυνόμενος στον Αχιλλέα, του ευχήθηκε νέα πρωτιά στο προσεχές Παγκόσμιο Εφήβων στην Άμμο, όπου και θα συμμετάσχει και το οποίο θα φιλοξενηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Κωστάντζα της Ρουμανίας.