Ετοιμάζεται η δεύτερη συνάντηση γνωριμίας των υποψηφίων του συνδυασμού “Δήμος Πρότυπο – Γιάννης Ντούμος”

Πολιτική

Μια νέα συνάντηση για καλύτερη γνωριμία μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο» ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες με σκοπό την αλληλεγγύη, τη σύσφιξη σχέσεων και την κοινή στόχευση ενόψει έναρξης της επίσημης προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Γιάννης Ντούμος: Είμαστε η νέα πρόταση, η νέα προοπτική

Η πρώτη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο με αφορμή τη συμπλήρωση του αριθμού των εκατόν ογδόντα αρχικών υποψηφίων του συνδυασμού, στον πολυχώρο Almira Beach στην Παραλία Κατερίνης.

Σ’ εκείνη τη συνάντηση, ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, καλωσορίζοντας τους υποψηφίους, αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στον κοινό αγώνα για μια πόλη που πρέπει και θα αλλάξει σελίδα, κοιτάζοντας δυναμικά στο αύριο, τόνισε:

«Ξεκινήσαμε μαζί και συμπορευόμαστε με έναν κοινό στόχο. Να δώσουμε μια νέα πνοή δημιουργικής ανάπτυξης στην Κατερίνη, η οποία δυστυχώς έμεινε πίσω από τις εξελίξεις, σε πολλά σημεία μάλιστα τελμάτωσε, δεν ακολουθεί τους σύγχρονους αναπτυξιακούς ρυθμούς, δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών, δεν έδωσε βαρύτητα στην πράσινη ανάπτυξη και στο περιβάλλον.

Είμαστε η νέα πρόταση, η νέα προοπτική. Αποτελούμε την εγγύηση και την ελπίδα των πολιτών ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος, αλλά και να μην υστερεί η Κατερίνη στο παραγωγικό αύριο.

Ο αγώνας μας είναι κοινός. Κανείς μας δεν περισσεύει.

Εσείς αποτελείτε το πρώτο μέρος του συνόλου των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε με περισσή αγάπη και θέρμη στο κάλεσμα και αυθόρμητα συμπλέετε στον κοινό μας αγώνα.

Πάμε όλοι μαζί με διάθεση προσφοράς, με αφήγημα έναν έντιμο και ειλικρινή αγώνα, με θέσεις και προτάσεις, με όραμα.

Καλή μας επιτυχία».

Η βραδιά με την αύρα του Θερμαϊκού, έδωσε την ευκαιρία για καλύτερη γνωριμία μεταξύ των υποψηφίων, οι οποίοι παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις αλλά και συζήτησαν θέματα προεκλογικού ενδιαφέροντος.

Νέα συνάντηση ενόψει επίσημης προεκλογικής περιόδου

Στην επόμενη συνάντηση του συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο» θα συμμετέχει το σύνολο των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, με στόχο, αφενός μεν τη γνωριμία μεταξύ όλων πλέον των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κατερίνης, αφετέρου δε τον συντονισμό των προσπαθειών υπό την ηγεσία του υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Ντούμου.