Θωμάς Αναστασιάδης: Σε 48 ημέρες…

Πολιτική

Σε 48 ημέρες θα εκλέξουμε τον Δήμαρχο που θα διοικήσει την πόλη μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Θα εκλέξουμε τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που είτε από την θέση της διοίκησης, είτε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, θα πρέπει να εργαστούν για το κοινό καλό. 

Πάντα πίστευα ότι σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν ικανά πρόσωπα που θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των Δημοτών και θέλουν με ανιδιοτέλεια να προσφέρουν στον τόπο. Όπως παντού υπάρχει και το αντίθετο. Χρέος μας είναι να επιλέξουμε τους καλύτερους και όχι τους συγγενείς μας απλά επειδή είναι συγγενείς. 

Ο Γιάννης Ντούμος δεν είναι πολιτικός. Είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων χωρίς αντίκρισμα. Είμαι στο πλευρό του από το πρώτο λεπτό που δημοσιοποίησε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Και θα είμαι μαζί του μέχρι το τέλος και μετά από αυτό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αρκεί να μην προσβάλει κανείς ποτέ τις αρχές και τις αξίες μου. Όπως 4 χρόνια με συνέπεια ασκώ τα καθήκοντα μου από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, έτσι με συνέπεια σκοπεύω να συνεχίσω εφόσον μου δώσετε την ευκαιρία με 1 από τους 4 σταυρούς επιλογής σας. 

Ως επίλογο αυτής της παρέμβασης, σας κοινοποιώ ένα βίντεο για να βγάλετε ΜΟΝΟΙ σας τα συμπεράσματά σας. 

Αναστασιάδης Θωμάς

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ