Γιάννης Ντούμος: «Στηρίζουμε τις συναυλιακές πρωτοβουλίες της Τοπικής μας Εκκλησίας»

Πολιτική

  «Μια σύγχρονη και ζώσα Εκκλησία πρέπει να έχει συμμετοχή και παρουσία και στον καλλιτεχνικό τομέα, αναδεικνύοντας εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν το φιλοθεάμον κοινό, αλλά και θα συμβάλλουν με την οικονομική υποστήριξη των συμπολιτών μας στην αποπεράτωση των λατρευτικών χώρων, αλλά και στην ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

  Οφείλουμε ως αρωγοί και συμπαραστάτες να συνδράμουμε στο έργο της. Αυτό άλλωστε αποτελεί κυρίαρχη φιλοσοφία του συνδυασμού μας, ο οποίος όπως μέχρι τώρα έτσι και στο μέλλον θα στηρίζει τις πρωτοβουλίες της Εκκλησίας μας.

  Θερμά συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο που ευλογεί και συμπαρίσταται σε δράσεις ανάλογου καλλιτεχνικού περιεχομένου, στην Ιερή Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα γενικότερα που συνέτρεξε στην συναυλία της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2023 με τον διακεκριμένο τραγουδοποιό Νίκο Οικονομόπουλο, στους Ιερείς του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης, πατέρες, Ευάγγελο Γιαννίκη και Γεώργιο Κωνσταντινίδη, στο Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ναού, καθώς επίσης και στον ειδικό συνεργάτη του Μητροπολίτη, Βασίλη Δήμου.» δήλωσε με το πέρας της μουσικής παράστασης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, ο οποίος παρακολούθησε την εκδήλωση.

  Η συναυλία, όπως είναι γνωστό, υλοποιήθηκε με σκοπό την οικονομική  ενίσχυση για την αποπεράτωση του Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης.

  Με το τέλος της μουσικής βραδιάς, ο κ. Ντούμος συνεχάρη τους διοργανωτές, συνομίλησε με μεγάλο αριθμό παρευρισκόμενων συμπολιτών μας, καθώς επίσης με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και τους συνοδεύοντες υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, εκθειάζοντας τις παραγωγικές πρωτοβουλίες της Τοπικής μας Εκκλησίας.