Μια άκρως σημαντική συμπόρευση για το Δήμο Κατερίνης -Γιάννης Ντούμος: «Καλωσορίζω στον Συνδυασμό τον φίλο και πρ. Βουλευτή Δημήτρη Χριστογιάννη» – Δ. Χριστογιάννης: «Η στόφα μου είναι αυτοδιοικητική

Πολιτική

  Ασφαλώς η προσχώρηση του Δημήτρη Χριστογιάννη και η κάθοδός του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της Κατερίνης, ω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ του υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Ντούμου, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις της προεκλογικής περιόδου.

  Η προσχώρηση αναγγέλθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Αυγούστου 2023, σε κοινή συνέντευξη τύπου των κ. Ντούμου και Χριστογιάννη, προκαλώντας εκ των πραγμάτων τεράστιο ενδιαφέρον στην κοινή γνώμη, καθότι μια πολιτική προσωπικότητα της Πιερίας, συμπλέει με τον συνδυασμό που δίνει μια άλλη διαφορετική διάσταση στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

  Στην προσφώνηση του ο κ. Ντούμος, επισήμανε: «Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά και τιμή στην ομάδα μας, τον φίλο και πρώην Βουλευτή Πιερίας, Δημήτρη Χριστογιάννη.

  Φίλε Δημήτρη, εύχομαι τα καλύτερα. Συμπορευόμαστε μαζί σε έναν αγώνα με κυρίαρχα ζητήματα την άμιλλα και την κοινωνική προσφορά.»

  Στην αντιφώνησή του ο κ. Χριστογιάννης, τόνισε: «Αγαπητέ Γιάννη. Σε ευχαριστώ για την τιμή να με υποδεχθείς στον συνδυασμό σου, όπου όλοι μαζί με πολλή δουλειά και ζήλο θα αλλάξουμε τα δεδομένα στην πόλη μας.

  Επιτρέψτε μου να δικαιολογήσω την απόφασή μου. Αυτό που με οδήγησε στο να κατέλθω στις προσεχείς εκλογές του Δήμου Κατερίνης , είναι ότι διέπομε με πολυετή εμπειρία στα θέματα αυτοδιοίκησης και επιθυμώ να θέσω και πάλι τον εαυτό μου στη διάθεση των πολιτών για προσφορά.

  Ίσως πολλοί θα παρεξηγηθούν για την επιλογή μου. Είναι μια απόφαση την οποία έλαβα από καιρό.  Θέλω ο προεκλογικός αγώνας να προχωρήσει χωρίς ύπουλα κτυπήματα, γιατί όλους μας ενώνει η αγάπη για την Κατερίνη, την οποία επιθυμούμε να πάει μπροστά. 

  Είναι τιμή μου που είμαι μαζί σας. Γιάννη μου και πάλι σε ευχαριστώ. Να γνωρίζεις ότι είτε εκλεγώ είτε όχι, θα είμαι πάντα δίπλα σου. Δεν θα συνταξιοδοτηθώ πολιτικά, αν και πολλοί το επιθυμούν.

  Σας δηλώνω ότι η στόφα μου είναι αυτοδιοικητική.»

  Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με σειρά ερωτήσεων και ανάλογων απαντήσεων από τους κ. Ντούμο και Χριστογιάννη, με τον πρώτο να αναφέρει: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Συλλογικά θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε την σύγχρονη και παραγωγική  Κατερίνη, με σεβασμό στον πολίτη και με έμφαση στην πράσινη ανάπτυξη.»