Ο Γιάννης Ντούμος στα πανηγύρια Παναγίας Σουμελά, Λαγόραχης-Μελιαδίου, Περίστασης, Κορινού & Ν.Τραπεζούντας

Κοινωνία Πολιτική

«Στηρίζουμε την παράδοση και ενισχύουμε τον πολιτισμό που διατηρούν, διδάσκουν και αναδεικνύουν οι τοπικοί μας πολιτιστικοί Σύλλογοι», δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος.

Την ολόθερμη στήριξη της παράδοσης και την έμπρακτη ενίσχυση του πολιτισμού συνεχίζει να δηλώνει με την παρουσία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, συμμετέχοντας σε ανοιχτές εκδηλώσεις που οργανώνουν τοπικοί πολιτιστικοί και μορφωτικοί Σύλλογοι. Σε όλες τις εκδηλώσεις, τον κ. Ντούμο συνοδεύουν υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο»,

Έτσι, το τελευταίο τριήμερο (Παρασκευή 18/8, Σάββατο 19/8 και Κυριακή 20/8/2023), ο Γιάννης Ντούμος βρέθηκε στα πανηγύρια παράδοσης και πολιτισμού των Συλλόγων «Παναγία Σουμελά Κατερίνης», «Λαγοράχης – Μελιαδίου», «Α.Ε. Περίστασης», «Νέων Κορινού» και «Υψηλάντη» Νέας Τραπεζούντας (οφίτικο συναπάντημα).

«Συγχαίρω τις Διοικήσεις των Πολιτιστικών και Μορφωτικών Συλλόγων που όχι μόνο διατηρούν και διδάσκουν μορφές παράδοσης και πολιτισμού αλλά και τις αναδεικνύουν οργανώνοντας γνήσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Σε μια δύσκολη από κάθε πλευρά εποχή, χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα όμως τους νέους μας, να συναντώνται σε πλατείες και αυλές εκκλησιών και σχολείων, να ευθυμούν, να απολαμβάνουν εδέσματα, να παρακολουθούν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια αλλά και οι ίδιοι να χορεύουν και να τραγουδούν», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ντούμος σε όλες τις εκδηλώσεις που συμμετείχε, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με δημότες για διάφορα τοπικά θέματα και προβλήματα, να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους αλλά και να δεχθεί ευχές για «καλή επιτυχία» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.