Μια ακόμη ομάδα υποψηφίων της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» από το Δίον, στην κορυφή του Ολύμπου, με ηγέτη τον Πέτρο Κιάφα

Πολιτική

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!

Με ηγέτη τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα, μια ομάδα υποψηφίων της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» από το αρχαίο Δίον στέλνουν μηνύματα νίκης, ενόψει της εκλογικής μάχης του Οκτωβρίου στον Δ.Δίου-Ολύμπου.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει μια ομάδα εκ των υποψηφίων Συμβούλων του από το Δίον, ως εξής:

* Αμανατίδου Αθηνά   

* Καραΐσκος Ιωάννης   

* Καρακίτσας Ηλίας

* Λαφατζής Διονύσιος

* Τσακνής Παναγιώτης

* Τσαρέλας Ελευθέριος

* Φάκα Μαρία

Η Αθηνά Αμανατίδου είναι ιδιωτική υπάλληλος, εθελόντρια στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – διασωστών του Π.Τ. Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος.

Ο Ιωάννης Καραΐσκος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει συμμετάσχει, κατά το παρελθόν, στα κοινά του Δήμου μας. Συγκεκριμένα, κατά τη σύσταση του πρώτου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δίου εκλέχθηκε και εκπλήρωσε τα καθήκοντά του ως Δημοτικός Σύμβουλος. Επίσης διετέλεσε μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δημοτικού Σχολείου Δίου, για έξι χρόνια. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Ηλίας Καρακίτσας είναι ελεύθερος επαγγελματίας και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Διονύσης Λαφατζής είναι αυτοκινητιστής, συγχρόνως όμως ασχολείται και με τον πρωτογενή τομέα ως παραγωγός ακτινιδίων. Επιπλέον, είναι συνεργάτης προώθησης αγροτικών προϊόντων.

Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Παναγιώτης Τσακνής είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στις αξίες του συνδυασμού μας για άλλη μια φορά ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Λευτέρης Τσαρέλας είναι απόφοιτος δομικών έργων, τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός στο ΤΕΙ Σερρών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει εκλεγεί Πρόεδρος στην Κοινότητα του Δίου από το 2019. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Η Μαρία Φάκα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής – Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Εκπαιδευτικός, στο αθλητικό γυμνάσιο Κατερίνης.

Υπήρξε αθλήτρια του Αρχελάου Κατερίνης στη σκοποβολή, στο αεροβόλο τουφέκι, με δεκάδες διακρίσεις, πανελλήνιες νίκες, κορυφαίες πανελλήνιες επιδόσεις, με βαλκανικά μετάλλια καθώς και με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος.

Έχω λοιπόν τη χαρά να καλωσορίζω στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μια ακόμη ομάδα αξίων συμπολιτών μας υποψηφίων Συμβούλων και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Και βέβαια, τα ονόματα υποψηφίων από το Δίον δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου