Άλλη μια εξάδα υποψηφίων του Πέτρου Κιάφα, από τη Σκοτίνα, στο τρένο της νίκης και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον Δ.Δίου-Ολύμπου

Πολιτική

ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Έξι ακόμη υποψήφιοι του συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» έχουν μπει ήδη στο τρένο της εκλογικής μάχης για τον Δ.Δίου-Ολύμπου, με οδηγό τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει μια νέα εξάδα υποψηφίων Συμβούλων του στη Σκοτίνα, ως εξής:

* Γερομιχαλού Διονυσία

* Δάμπλιας Βασίλειος

* Καλαμάρας Ευάγγελος  

* Πινακάς Αθανάσιος

* Στύλος Αθανάσιος

* Στύλος Γεώργιος   

Η Διονυσία Γερομιχαλού είναι ιδιωτική υπάλληλος, είναι ένα νέο κορίτσι που με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετέχει με τον συνδυασμό ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συμμετέχει για πρώτη φορά και θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στην Κοινότητα της Σκοτίνας.

Ο Δάμπλιας Βασίλειος υπηρετεί στην αεροπορία, κατέρχεται για πρώτη φορά στα κοινά και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα της Σκοτίνας.

Ο Βαγγέλης Καλαμάρας διετέλεσε από το 1993 έως το 2000 Πρόεδρος της Πνευματικής Κίνησης Σκοτίνας, αντιπρόεδρος στην Κοινότητα Σκοτίνας επί τέσσερα έτη, αντιδήμαρχος το 2007-2008 στον Δ.Ανατολικού Ολύμπου και επί 4 έτη Δημοτικός Σύμβουλος. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Αθανάσιος Πινακάς είναι πτυχιούχος ΑΤΕΙ Λάρισας του τμήματος Λογιστικής με Μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στον τομέα της κοστολόγησης. Είναι Ιδιοκτήτης Λογιστικου Γραφείου από το 2010, παρέχοντας συμβουλές στον κλάδο της οικονομίας αλλά και των ασφαλειών. Διετέλεσε Πρόεδρος στον Α.Ο. Σκοτίνας επί πέντε έτη και με μεγαλύτερο επίτευγμα την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, στο γήπεδο της Σκοτίνας. Πρόεδρος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣ Πιερίας για τέσσερα χρόνια. Υπεύθυνος σε διοργανώσεις τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ στον Νομό Πιερίας έως και σήμερα. Ταμίας της Ερανικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Σκοτίνας επί 5 έτη. Πρόεδρος Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Σκοτίνας από το 2016 έως το 2018. Επίσης, Δραστηριοποιείται στον κλάδο του Τουρισμού και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Αθανάσιος Στύλος είναι ένα πολύπειρος αυτοδιοικητικός. Δεν χρειάζεται συστάσεις. Συμμετέχει για μια ακόμη φορά σε Δημοτικές Εκλογές και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Γεώργιος Στύλος δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα, συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Καλωσορίζω, λοιπόν, στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έξι ακόμη άξιους συμπολίτες μας υποψηφίους Συμβούλους και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Και βέβαια, οι υποψήφιοι της Σκοτίνας δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου