Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων,  εκλέχθηκε ο Σπύρος Κουλκουδίνας

Πολιτική

Γραμματέας της Βουλής εκλέχθηκε μετά από πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ο Βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας, στις διαδικασίες εκλογής προεδρείου της Βουλής που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.

Μια ημέρα μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής το σώμα συνήλθε και πάλι σήμερα με αντικείμενο την εκλογή του Προέδρου  της Βουλης. Ο ΚωνσταντινοςΤασουλας επανεκλέχτηκε Πρόεδρος με  249 ψήφους. 

Στην συνεδρίαση που ακολούθησε το σώμα προχώρησε στην εκλογή των αντιπροέδρων, κοσμητόρων και γραμματέων, σύμφωνα με τις προτάσεις των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Στην ψηφοφορία για την εκλογή Γραμματέων ο Σπύρος Κουλκουδίνας έλαβε 270 ψήφους, ενώ Γραμματείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. εκλέχθηκαν επίσης οι βουλευτές  Κώστας Κεφαλογιάννης, Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, και Γεώργιος Βρεττάκος.

«Αποτελεί μεγάλη  τιμή και ευθύνη η εκλογή μου στο αξίωμα του Γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα Κοινοβουλευτική περίοδο.

“Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Σας διαβεβαιώνω ότι θα ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη και θα εργαστώ συνεπικουρώντας το έργο του αξιότιμου Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, ανέφερε με δήλωσή του ο Βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορία.